Zeroadhesion написа: Пет Авг 22, 2025 21:11
Mozo написа: Пет Авг 22, 2025 02:33
Не е точно така - преди 30 години нито нуждите ти, нито софтуерът, който ползваш имат нещо общо. Night and day. Реалността и заобикалящата ни среда е коренно различна. Що ползваш смартфон, как си карал с обикновен GSM? Всъщност преди 30 години не си имал GSM, що не си на телефон с шайба? Стегни се
Да се стегна?

Най-малко очаквах да го чуя от теб.
Ти защо не ползваш смартфон? Много добре знаеш, че принципите и нуждите са едни и същи и ти си живият пример. Караш си с телефон с копчета. Само лигавнята прогресира
KDE Devs не работят за теб, спри да ги обиждаш по форумите и се замисли малко с този подход докъде ще стигнеш. Отвореният код е отворен затова - да си го промениш ако не ти отърва. Ако не можеш, cprog ти каза какво да правиш - свиваш рамене.
С години съл се държал нормално, резултатът е абсолютно същият - нулев. Ти като беше учтив с Нейт, какво се случи? Дори психологически го подхавана и беше сигурен. Нищо не стана, знаем го добре. След години блъскане и борене с вятърни мелници, взех да си изпускам нервите, осъзнавам го и често съжалявам, но адски много се дразня, когато гледам какви глупосит вършат. Да, не работят за мен, но нали уж го правят за потребителите? Всички потребители без изключение НЕ одобряват тази промяна, но те въпреки всичко я наложиха. Без да питат никого, без да се допитат, въпреки цялото недоволство.
А за най-новата глупост, дори bvbfan, който е безкраен оптимист по отношение на KDE, седна да се бори с оня негодниг Ернст и да пише пачове и да пуска MR-и. Прави сметка
Карам на телефон с копчета, защото съм се приспособил, приспособи се и ти де? Не можеш? По същия начини аз не мога с Dolphin. Не е "лигавня", наистина не мога.
Shaker написа: Пет Авг 22, 2025 21:58
Аз също не мога да разбера, защо @Mozo се е вкопчил в този Dolphin. Колкото много файлови мениджъри има за Linux. Konqueror, Krussader, PCManFM, Nautilus, Thunar, MC и други.
За жалост нито един от тези не може да стъпи на малкия пръст на Dolphin. Нито по функционалност, нито на външен вид. Едни елементарни миниатюри нямат. Едно елементарно подравняване на уиндоуски и нейтив файлове нямат. Едно елементарно грейаутване при cut. Моля те...