Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Опиши ме
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Опиши ме
Някой назовава предмет или термин и другите трябва да познаят за какво служи или какво означава.
Ето последното предложение на machine_shot:
Терзия
Прочетено: 19683 пъти
Ето последното предложение на machine_shot:
Терзия

- loghan
- Графичен дизайнер

- Обратна връзка:
Re: Опиши ме
Шивач ? В село имаме един така му викат, че е бил шивач едно време ... а дали е така ти ще кажеш 
- loghan
- Графичен дизайнер

- Обратна връзка:
Значи аз съм наред ... какво означава съкращението CSS ...
Жокер : един от "езиците" използвани за уеб програмиране ... моля не използвайте форума "Програмиране" и "Чичо Гугъл"
Жокер : един от "езиците" използвани за уеб програмиране ... моля не използвайте форума "Програмиране" и "Чичо Гугъл"
Тава е друга дума бе.
Терзия е шивач.
Терзия е шивач.
Скромността е за тези, които нямат други качества.
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Да, ама Логан е казал друга преди това.loghan написа:Значи аз съм наред ... какво означава съкращението CSS ...
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!