Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Ела тука, бе, мафия мръсна! Пред боклуци като теб не се навеждам": Мирчев и Пеевски в жесток скандал (ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

"Ела тука, бе, мафия мръсна! Пред боклуци като теб не се навеждам": Мирчев и Пеевски в жесток скандал (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Съпредседателят на "Да, България" Ивайло Мирчев влезе в жестока словесна престрелка с лидера на ДПС-НН Делян Пеевски пред кабинет 222А в Народното събрание. Скандалът прерасна в обиди и опити за физическа саморазправа, който бе предотвратен от охраните на Пеевски. Причината - по-рано в сряда по време на брифинг пред медиите Пеевски обясни, че Мирчев бил в кабинета му и "се навеждал да подписва", докато "седи в скута ми". Това предизвика гневна реакция на един от лидерите на "Продължаваме промяната - Демократична България".

Във видео, споделено в профилите на формацията в социалните мрежи, се вижда как група в състав Иво Мирчев, Божидар Божанов и Асен Василев отиват да искат обяснение за твърденията на Пеевски. Пред вратата обаче ги посреща Радослав Ревански от ДПС-НН, който обясни, че лидерът на партията не е в кабинета си.

"Изкарвайте Пеевски, да излиза тук! Да обясни как съм се бил навеждал, както обяснява. Къде е? Прибрал се е от медиите, НСО-то му е тука, хайде стига сте лъгали, да излиза! Няма да ми обяснявате, звънни на Пеевски по телефона и веднага да идва! Нали е най-смелия човек, казвай му да идва!", обясни яростно Мирчев. От своя страна Ревански неколкократно отговори, че Пеевски не е в кабинета и даде заявка, че ще му звънне по телефона. "Не идвайте като хулигани, като хамали", каза той, което срещна нов гневен отпор от страна на Мирчев.

"Мафия мръсна"

По-малко от минута след разговора между двамата самият Пеевски се появи с кортежа си от охранители. Двамата проведоха напрегнат разговор пред вратата на кабинета, а докато Пеевски се опитваше да си влезе в кабинета, Мирчев го спря физически:

"Що лъжеш, че съм се навеждал, бе?", развика се Мирчев. "Няма какво да ти отговарям, бе?", отвърна му Пеевски.

https://www.actualno.com/politics/ela-t ... 27942.html
Прочетено: 191 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”