Съпредседателят на "Да, България" Ивайло Мирчев влезе в жестока словесна престрелка с лидера на ДПС-НН Делян Пеевски пред кабинет 222А в Народното събрание. Скандалът прерасна в обиди и опити за физическа саморазправа, който бе предотвратен от охраните на Пеевски. Причината - по-рано в сряда по време на брифинг пред медиите Пеевски обясни, че Мирчев бил в кабинета му и "се навеждал да подписва", докато "седи в скута ми". Това предизвика гневна реакция на един от лидерите на "Продължаваме промяната - Демократична България".
Във видео, споделено в профилите на формацията в социалните мрежи, се вижда как група в състав Иво Мирчев, Божидар Божанов и Асен Василев отиват да искат обяснение за твърденията на Пеевски. Пред вратата обаче ги посреща Радослав Ревански от ДПС-НН, който обясни, че лидерът на партията не е в кабинета си.
"Изкарвайте Пеевски, да излиза тук! Да обясни как съм се бил навеждал, както обяснява. Къде е? Прибрал се е от медиите, НСО-то му е тука, хайде стига сте лъгали, да излиза! Няма да ми обяснявате, звънни на Пеевски по телефона и веднага да идва! Нали е най-смелия човек, казвай му да идва!", обясни яростно Мирчев. От своя страна Ревански неколкократно отговори, че Пеевски не е в кабинета и даде заявка, че ще му звънне по телефона. "Не идвайте като хулигани, като хамали", каза той, което срещна нов гневен отпор от страна на Мирчев.
"Мафия мръсна"
По-малко от минута след разговора между двамата самият Пеевски се появи с кортежа си от охранители. Двамата проведоха напрегнат разговор пред вратата на кабинета, а докато Пеевски се опитваше да си влезе в кабинета, Мирчев го спря физически:
"Що лъжеш, че съм се навеждал, бе?", развика се Мирчев. "Няма какво да ти отговарям, бе?", отвърна му Пеевски.
https://www.actualno.com/politics/ela-t ... 27942.html
Прочетено: 192 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
"Ела тука, бе, мафия мръсна! Пред боклуци като теб не се навеждам": Мирчев и Пеевски в жесток скандал (ВИДЕО)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Иво Мирчев разкри, че разполага с достатъчно документи за сметките на Пеевски
от Mozo » Пон Май 11, 2026 13:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 4 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Май 11, 2026 13:03
-
-
-
Тука има, тука няма Орбан: "Прогресивна България" с вътрешно противоречие дали Радев ще му е близнак
от Mozo » Сря Апр 15, 2026 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Апр 15, 2026 12:40
-
-
-
Бой в парламента: Радостин Василев и депутат на Пеевски се ритат (ВИДЕО)
от Mozo » Сря Дек 17, 2025 12:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 86 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Дек 17, 2025 12:19
-
-
-
Скандал между ПП-ДБ и Борисов. Той ги прикани: елате ме хванете за ушетата, да видим кой го е страх (Видео)
от Mozo » Пет Ное 28, 2025 13:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 143 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Ное 28, 2025 13:01
-
-
-
Пеевски с оферта към ПП-ДБ и другите партии: Ето кога би се отказал от охраната и кабинета си (ВИДЕО)
от Mozo » Чет Дек 18, 2025 13:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 88 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 18, 2025 13:06
-