Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Всякакви обсъждания, свързани с игрите на SCS Soft - ETS2, ATS и др.

Светът на хардкор геймърите!
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Всякакви обсъждания, свързани с игрите на SCS Soft - ETS2, ATS и др.

Мнение от Валсо »

user12 написа: Чет Авг 08, 2019 13:45 Това си е баш кръгово. Доста рискова маневра за товара. Трябва да си подновя сейфовете
Предлагам тук да продължим, за да не спамим темата за десктопа. Мисля, че Мозо няма да възрази. :усмивка1:

Изкуственият интелект в тази игра е само изкуствен, но с 0 интелект. Поради тази причина съм си направил мод "no damage". Ако някой ме блъсне или аз се забия някъде, няма щети нито по товара, нито по камиона, нито по ремаркето. Единствено има щети от износване, но те са малко и не влияят на пърформанса по никакъв начин. 10% износване за 5-6 хил. километра.
И благодарение на този мод мога да пробвам какви ли не неща, вкл и да минавам през кръгово като всеки уважаващ себе си българин. :evil4: :lol: :lol: :p

Изображение
Прочетено: 1055 пъти
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
user12
Ентусиаст
Ентусиаст

Re: Всякакви обсъждания, свързани с игрите на SCS Soft - ETS2, ATS и др.

Мнение от user12 »

Това с мода е добре може би в началотот докато се завърти колелото. Иначе според мен се убива икономическата част в играта. Последно по спомен бях теглил някакъв кредит от 500 000 евро, за да мога да си взема камиони за служителите. Мисля, че бяха останали около 200 000 за изплащане, като имах някъде около 80, 90 000 налични. Последно май щях да го погасям предсрочно.
Но с елемента на демиджа е малко по-интересно. Ако трявба да съм честен загубих интерес лека по лека защото почнаха нещата да си се получават от самосебе си. Шофьорите си карат, печелят се пари. На един друг такъв симулатор стоях по паркингите и си трупах пари от служителите. Може би единствено останаха скиловете за вдигане. Интересно ми е колко е най-скъпия маршрут?
Watch the footsteps, but never follow
If you want to live tomorrow
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Цената на товара зависи от настройки във файла за икономиката. Аз си правя модове още от времето на German Truck Simulator и тази част ми е ясна като бял ден. Мога да ти направя най-скъпият товар да бъде 2 милиарда евро, ако ти се иска. :lol: Аз лично съм си направил най-съпият товар да бъде 600 000 ЛЕВА (да, лева е, имам мод за българска валута) и то рядко пуска такъв, през повечето време варират до към 450 000 лв., а икономиката я промених из основи. Малкият гараж струва 24 милиона лева, големият е към 60 милиона. Цените са такива нарочно. В реалния живот никой няма да ти даде 200 000 наведнъж, за да си купиш гараж, а и се съмнявам, че един гараж за камиони струва само 200 000. С моя мод, след като си купя камиона, трябва да направя около 50 доставки (110-120 хил. км), за да мога да си купя гараж. По този начин превъртам играта с месеци, вместо за 1 седмица. Излишно е да казвам, че за 1 седмица бързо доскучава. :roll:
Аватар
user12
Ентусиаст
Ентусиаст

Мнение от user12 »

На мен въпроса ми беше фабрично колко и кой е най-скъпия
Watch the footsteps, but never follow
If you want to live tomorrow
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Фабрично стигат до към 300 000 евро.
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Всякакви игри”