Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

мои творения

Всички таланти под един покрив.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Re: мои творения

Мнение от шони »

Много си продуктивна. Браво на теб! :усмивка1:
Прочетено: 13842 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

Гопи удря Рада
Изображение

Гопи се развика на Рада

Изображение

Гопи гони Рада от къщата

Изображение

Гопи и Ахем обещават на Кокила, че ще държат семейството единно

Изображение
Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Ей тази сцена много ме кефи и трябва да я вкараш в творенията. Кара ме да настръхвам и сърцето да ми тупти силно от притеснение :тревожен:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз съм потресен :широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Истински антидепресант, нали :lol:
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Shaker написа: Чет Юли 04, 2019 21:22 Ей тази сцена много ме кефи и трябва да я вкараш в творенията. Кара ме да настръхвам и сърцето да ми тупти силно от притеснение :тревожен:
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

ПЕТИМАТА МИ ЛЮБИМИ ГЕРОИ
Искам да ви разкажа за петима любими герои. Трима са от филми и две от сериали.
1.КОКИЛА ПАРАГ МОДИ
Едната е Кокила от сериала остани с мен. Тя въпреки че изглежда строга тя е много добър човек и има добро сърце. Кокила ми стана любима героиня от самото начало на сериала, защото тя е добра и винаги взема правилните решения и винаги се е старала да запази семейството единно и щастливо. Аз още откакто почнах да гледам сериала тя ми стана любима героиня, защото разбрах че Кокила е много добра въпреки че изглежда строга и лоша, но всъщност тя е много добър човек. винаги е защитавала семейството и се е грижила за него. Кокила има една снаха, която се казва Гопи. Кокила винаги е приемала Гопи за своя дъщеря и се е грижила за нея. Кокила винаги е пазила Гопи от всички, които искат да навредят на Гопи. Кокила е справедлива и винаги държи семейството обединено. Това беше първата ми любима героиня.

Изображение

2. САНТОШ АРУН РАТИ
втората е Сантош Рати от сериала светлината на моя живот. Тя много държи на традициите, но е добра и има добро сърце. Сантош винаги е подкрепяла истината и е справедлива. Тя ми стана любима героиня защото е милосърдна. Тя има три снахи. Въпреки че понякога се държи строго с тях тя им прощава грешките които са допуснали. Сантош обикна Сандия като своя дъщеря и се държи към нея много добре. Подкрепяла я е в тежките моменти и се държи към нея много добре. сантош много добре се държи към семейството си и винаги е до него. Това беше втората ми любима героиня.

Изображение

3.СИВИРЪС СНЕЙП
Третия ми любим герой е Сивиръс Снейп от филма Хари Потър. Той е смел и е добър. Снейп е верен на Дъмбълдор до края и винаги е Защитавал Хари, макар и тайно. Аз го харесах като герой, защото той въпреки че изглежда лош, Снейп е добър. Въпреки че е бил смъртожаден Снейп се е покаял и преминал към страната на добрите. Двамата с Дъмбълдор са много добри приятели. Снейп е отличен магьосник и е много добър директор. Снейп е добър в окуломантиката и така лъжеше Волдемор че е на негова страна. Снейп преди да умре дава спомените на Хари и така той разбира че Снейп е добър и че не е лош. Това беше третия ми любим герой

Изображение

4.дейви джоунс
Четвъртия ми любим герой е Дейви джоунс от филма карибски пирати. Дейви джоунс е капитан на кораба „летящия холандец” и е много добър пират. Той въпреки, че изглежда лош и строг всъщност не е чак такъв злодей, за какъвто се представя. От втората част ми стана любим герой, защото Джоунс не е зъл, а е добър. Той може да се представя за лош, но той има добра душа, представя се за зъл, защото е дълбоко наранен от Калипсо. Той ми стана любим герой ,защото Джоунс крие дълбоко в себе си доброто. Това беше четвъртия ми любим герой

Изображение

5. ДАРТ ВЕЙДЪР
Петият ми любим герой е Дарт вейдър от междузвездни войни. Той се появява към края на третата част ( отмъщението на ситите) и участва до края. Той също е добър, но както предишните двама герои крие дълбоко в себе си доброто. Той ми стана любим герой от самото начало и продължава да ми е любим герой. . Вейдър се сражава с Оби Уан на планетата Мустафар, но бива победен и Паллатин по известен като Дарт Сидиъс го спасява и му слага животоподдържащ костюм, който той ще носи до края на живота си. Но Вейдър на няколко пъти се бореше със себе си, защото доброто в него се надигаше но той го подтискаше вътре в себе си. Вейдър изглежда зъл, но не е той е добър въпреки че не го показа до края на шестата част. Тогава за да спаси сина си Люк от императора, той хваща императора и го хвърля в ядрото на „звездата на смъртта” , но бива ранен много лошо. Той спасява сина си, но не можа да оживее и да е близо до децата си, но умира като се превръща отново в Анакин. Така Анакин преди смъртта си се връща към светлата страна. Вейдър вижда доброто в себе си и престава да се мрази, което му отрежда място до най – могъщите и просветлени джедаи. Това беше петият ми любим герой

Изображение
Изображение
Аватар
дейви джоунс
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от дейви джоунс »

Изображение
Аватар
дейви джоунс