Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Сборка
Re: Сборка
Свали го и го премести на "твое място", щото няма да се задържи дълго. Така предполагам. Правил съм го с cubic на 18.04, стана "както го искам, да мяза малко от малко" от третия път.
Селски, Начо Селски.
Linuxlite е брилянтен пример как не трябва да се прави една "сборка" (просто ми попадна пред очите актуалната му риклама).
Тва, помежду другото.
Тва, помежду другото.
Селски, Начо Селски.
Тая сборка е по-сполучлива от предната (с qt-ачиваря), има какво да се желае, но... ще казвам збогом на Убунту и стравей на Дебиан (тоя път окончателно).
Идеята беше - смени я с тази. Въпреки че е възможно тая да се задържи по-дълго.
Селски, Начо Селски.
Има earlyoom както идва, без никаква настройка. И ... ми неам му доверие, да не оака нещо по "основното предназначение".
А на "последното" "му хвърлих" повечко за бекъп (даже само хранилища, без инсталирано) + 2 "програмчета" от които съм видял истинска полза "наживо" (нъл има "жива музика", тез са аналог некъв на нея
) - gpart и testdisk. И то бях толкова бос в Линукса когато ги ползвах, че ...
А на "последното" "му хвърлих" повечко за бекъп (даже само хранилища, без инсталирано) + 2 "програмчета" от които съм видял истинска полза "наживо" (нъл има "жива музика", тез са аналог некъв на нея
Селски, Начо Селски.
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56
https://distrowatch.com/table.php?distribution=runtu
Но е минато с localepurge и става манджа. Даже сега видях, че съм забравил да преинсталирам gdebi. И да оправя командата за заключване с клавишна комбинация.
Но е минато с localepurge и става манджа. Даже сега видях, че съм забравил да преинсталирам gdebi. И да оправя командата за заключване с клавишна комбинация.
Селски, Начо Селски.