Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Онлайн пазаруване от супермаркети

Хоби, интереси, съвети
Аватар
БойкоНиколов
Пристрастéн
Пристрастéн

Онлайн пазаруване от супермаркети

Мнение от БойкоНиколов »

Здравейте, питането ми е следното - има ли някой който да си пазарува от хранителни магазини онлайн? Замислям се дали това няма да се окаже по-добрата опция за пазаруване на такива неща. Имате ли идея къде цените са нормални без отровни надценки и разбира се храната да е качествена? :roll: :roll:
Прочетено: 394 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Онлайн пазаруване от супермаркети

Мнение от Mozo »

Никога не съм пазарувал хранителни продукти онлайн, заобиколен съм от магазини и не ми се е налагало 8-[
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Аз пазарувам, но не от магазини или хранителни вериги, а от дребни и средни производители. Така хем купувам пресна и чиста храна, хум давам своя принос в развитието на стопанството. Сирене, кашкавал, яйца, масло, пилета ни ги носят до тук. Има един от Пловдив продава чисто и сертифицирано месо, идва редовно в София. Мед, ориз, шарлан носят също в София. Така че малко ми остава за от магазините. А и млякото забравих. Взимам си от една ферма в близост и си варя и квася. Червено вино също. Доста са нещата.
Според мен това е правилния начин. Не да си оставям парите в разните му големи чуждестранни магазини, щот видиш онова там е на промоция (един Бог го знае от кога е) а и не внасят пари в българския бюджет от печалбите си. Поне знам какво купувам и къде ми отиват парите.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Искат, не и искат, внасят пари, щото най-малкото трябва да платят удръжките за работниците, а тези приходи отиват баш в България. Плюс това създават работни места, което никой не отчита, но е адски важно. Иначе са изедници, да, трябва да се гърбят до спукване :thumbright:
Изображение
Аватар
kalinata
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от kalinata »

Аз ползвам такива магазини, обичам да си пазарувам онлайн, по-лесно ми е някак си. Ползвам ebag.bg и gladen.bg - първите носят от Фантастико, вторите от Хит. И двата стават. Не съм доволна от Foodpanda, макар те да носят от Кауфланд, нещо стоките ми не бяха внимателно подбрани. ;)
teqilieva
Начинаещ

Мнение от teqilieva »

Аз лично не съм сигурна до колко е опция за хранителните супермаркети, но за супермаркет за електроника дори го предпочитам онлайн метода. Скоро си купих самсунг галакси от техномаркет и съм доволна много, защото имаха намаления за онлайн поръчки, пристигна много бързо и не се занимавах да ходя, да ми подпечатват гаранцията, да се лутам, да избегна 5 предложения за покупка а изплащане и т.н. Онлайн магазина си е доста по-добро решение вече за електроника със сигурност. За други неща съм по-скептична, обаче сигурно до няколко години ще свикнем всичко да се купува онлайн.
Аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

От известно време с майка ми пазаруваме онлайн от Меркадона-та. Вместо да мъкнем тежките торби и да хващаме таксита, правим една голяма покупка за 100-150 евро и ни носят всичко вкъщи, в определен час. \:D/ Хем се снабдяваме за повече време, хем ни носят по няколко гарафи с вода, хем хладилника е напълнен, а ние сме си вкъщи. :booty:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Свободно време”