Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Моите часовници
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: Моите часовници
Честито Шони 
Прочетено: 13751 пъти
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Благодаря!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Благодаря, Мишле!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Изчистено и стилно, браво!
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
Kirilov1983
- Регистриран
Аз бая време си търсих смарт часовник, ама да не е с дигитален циферблат, ами с аналогови стрелки и със смарт функции.
Накрая се спрях на Garmin Vivomove - взех го на тънкана втора ръка за 120 кинта - иначе по 400 + ги гледах нови.
Доволен съм като цяло - батерията държи по една седмица и има всички функции, които са ми необходими.
Накрая се спрях на Garmin Vivomove - взех го на тънкана втора ръка за 120 кинта - иначе по 400 + ги гледах нови.
Доволен съм като цяло - батерията държи по една седмица и има всички функции, които са ми необходими.
- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
аз около 30 години не съм слагала часовник. Ама преди няколко години ми подариха един лъскав, сега се сетих, че седи у шкафа със златото.... Иначе ме кефят, ама ми причиняват сърбеж и обриви 
- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
има номер, звънкаш им и ти казват колко е часа
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 26 Отговори