chmod: променят се правата за достъп до „'/media/sda2/windows 7/Нова папка (2)/y2mate.com - DIONA - TE KELAS (4K VIDEO 2020 )_Yw0LaxU3JOo.mp3'“: Файлова система само за четене
Да попитам - има ли на машината Уйн, и ако има - спрян ли е напълно?
Ако няма - спри машината, изчакай да се охлади малко, пак пробвай. Същото е и за usb-"играча".
Това беше първото, за което се сетих, но доколкото знам той не ползва Windows, а и дори да беше този предполагаем проблем, щеше да го прави само за дяловете с NTFS, а не за тези с Linux файлова система, каквато и да била тя.
Има, инсталирах го заради малкия 7и11 но преди месец до сега е нямало проблем. Сториж дяла е ntfs.
Но и на линукс дялова система не вдява и така пробвах.
fifi_fifito написа: Сря Мар 02, 2022 12:17
Има, инсталирах го заради малкия 7и11 но преди месец до сега е нямало проблем. Сториж дяла е ntfs.
Но и на линукс дялова система не вдява и така пробвах.
Да не си самоскроил номера на пингвиина? Хохо.
Причина: NTFS дял, но заделен и форматиран от Linux.
Симптом - Linux флаг 8300 на NTFS partition, очакващ 0700.
Лечение: Променяш флага от gdisk от 8300 на 0700 за този дял.
tmp_ZMx2fK6aL4 написа: Сря Мар 02, 2022 13:02
Причина: NTFS дял, но заделен и форматиран от Linux.
Това съм го правил много пъти и никога не е имало такива или подобни проблеми. 7-цата е инсталирана на NTFS дял, който беше създаден и форматиран от GParted под линукс.
По-скоро може да е станало, ако се е опитвал да задава флагове ръчно.
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
бат-начо написа: Сря Мар 02, 2022 10:45
Да попитам - има ли на машината Уйн, и ако има - спрян ли е напълно?
Ако няма - спри машината, изчакай да се охлади малко, пак пробвай. Същото е и за usb-"играча".
Поздравявам Бил Гейтс и рода та му,с разработчиците заедно и тези които ползват Уйн,да му правят вятър.
fifi_fifito написа: Сря Мар 02, 2022 17:07
и тези които ползват Уйн,да му правят вятър.
Че Уинът е говно спор няма, но не за всичко е виновно то. Повечето пъти проблемът е в задклавиатурното устройство.
А на Уина не му давам да диша по никакъв начин, като започнеш от метода на инсталиране и минеш през няколко неща, според които уинът нямало да работи, ако не ги направиш, така че Дебил Гейтс на мен ми прави вятър, а не аз на него.
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.