Mozo написа: Пет Май 27, 2022 14:31
Снимай го това "ми е свит екранът", щото до ден днешен не разбирам за какво става дума
Ако е това, за което говорихме по-горе, всеки един прозорец има три бутона горе вдясно, в лентата. Натискаш на средния.
Оки Когато го направи ще го снимам. Вярно, че така трудно може да се обясни ако не се види.
Това в червеното изобщо не го разбрах Как прозорец има бутони
Прочетено: 30082 пъти
Плъхолюбител Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Mozo написа: Пет Май 27, 2022 22:37
Нямам представа, но се оправя със средния бутон. Също така става и с дабъл клик върху самата лента
Със средния пробвах - без резултат. Също така и с другото не става. Понякога като натиста + се оправя, друг път ръчно го разпъвам с мишката.
Интересно ми беше дефект на какво е, не че ми пречи. Сигнал кое е тръгнало да си ходи - това ме притеснява.
На плюсчето от трите бутона в дясно би трябвало да го разтяга
Моз, дали нещо не е променено някога при някаква игра с дясното копче от опциите на прозореца
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Montoya написа: Съб Май 28, 2022 09:00
На плюсчето от трите бутона в дясно би трябвало да го разтяга
Моз, дали нещо не е променено някога при някаква игра с дясното копче от опциите на прозореца
Mozo написа: Пет Май 27, 2022 22:37
Нямам представа, но се оправя със средния бутон. Също така става и с дабъл клик върху самата лента
Със средния пробвах - без резултат. Също така и с другото не става. Понякога като натиста + се оправя, друг път ръчно го разпъвам с мишката.
Интересно ми беше дефект на какво е, не че ми пречи. Сигнал кое е тръгнало да си ходи - това ме притеснява.
Нищо не е тръгнало да си заминава и ти казах да цъкнеш два пъти с мишката на лентата следващия път. Все едно стартираш програма и ще се разпъне. Дори сега можеш да отвориш някой прозорец и да започнеш да си тренираш, нищо няма да се случи, това е стандартна функция
Пак става това, че загубих отляво където ми излизаха картинки, D-то и другите като Документи. Помня, че Мозо ми каза как да го оправя, но не си намирам темата. Не съм питала за това в "моята" тема, явно другаде е станало въпрос. Така че нека да е тук за последващ път. Къде са ми нещата Сега е това:
Така че смирено чакам отговор от Мозо
Mozo написа: Нед Окт 09, 2022 16:15
Тва го правим вече за милионен път
За милионен, ама току-що научих нещо ново - как се връща страничната лента на немо. Никога досега не ми е изчезвала (то аз рядко го и ползвам, де) и затова не знаех, че може да изчезва или да се връща.
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.