Зимата е времето на реактивите, мръсния сняг и постоянните неудобства поради факта, че в купето на автомобила непрекъснато се натрупва течност, състояща се от разтопен сняг, пътна мръсотия и сол, които сме принудени да внасяме в салона на колата. Могат ли гумените постелки да ни избавят от тези нещастия и каква е сериозната опасност от използването им, ви разказваме сега.
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... to-pomosht
Прочетено: 197 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Гумени стелки за кола - повече проблеми, отколкото помощ
Гумени стелки за кола - повече проблеми, отколкото помощ
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Льо
- Луд за връзване

Re: Гумени стелки за кола - повече проблеми, отколкото помощ
Гумена само в багажника бих сложил. Преди ми се случи да имам гумени стелки, за кратко. Поради това, че трудно влизам и излизам от колата, ми се налага да забия копито нейде, ама на мокра гума не може, та веднъж щях да се потроша в собствената си кола. Шарката беше надлъжно, към педалите ....
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Re: Гумени стелки за кола - повече проблеми, отколкото помощ
Моите са гумени, съвсем обикновени, дори не са във вид на корито и въпреки това, това си е до човек. Тоя на снимката абдал е седнал с една лопата сняг в колата, естествено че ще я напълни с вода. Аз винаги преди да седна в колата зимата изтупвам краката старателно и ако въпреки това съм вкарал повече сняг или вода като паркирам го изтупвам веднага от стелката. Така освен от ръжда се предпазвам и от изпотяване на прозорците, мокетът отдолу винаги е сух. Та до човек си е
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Двойно повече случаи за 2 седмици, отколкото за 5 години: Все повече болни от морбили, инфекцията настъпва към София
от Mozo » Чет Апр 02, 2026 11:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 4 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Апр 02, 2026 11:33
-
-
-
Във Франция през 2025-а закриха повече предприятия, отколкото откриха
от Mozo » Вто Фев 10, 2026 11:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 29 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Фев 10, 2026 11:31
-
-
-
У нас данъци и осигуровки намаляват заплатата повече отколкото в САЩ и Швейцария (Графика)
от Mozo » Вто Ное 04, 2025 12:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 101 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Ное 04, 2025 12:31
-
-
- 0 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Май 12, 2026 13:47
-
-
Заради финансови проблеми - все повече жилищни проекти в Русия изостават със строителството
от Mozo » Сря Юли 16, 2025 11:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 389 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юли 16, 2025 11:09
-