Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кметът на "Люлин" заговори с имена и размер на подкуп в корупционния скандал в София

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Кметът на "Люлин" заговори с имена и размер на подкуп в корупционния скандал в София

Мнение от Mozo »

Отказах да бъда корумпиран – с тези думи кметът на "Люлин" Георги Тодоров обясни, че случилото се със записа и темата за "рестото от 6%" в Столична община не е поредна димка и скандал. "Това е белег за много, много сериозен проблем". "Дали има реално извършено престъпление го преценяват прокуратурата и съдът", подчерта Тодоров и обяви, че всичко, което говори, са факти, подплатени с кореспонденция и документи. "Не мога да си позволя да изляза публично и да говоря неща, които не са истина", заяви кметът на "Люлин".

Същевременно Тодоров каза и друго: "Не мога да кажа, че вярвам на прокуратурата" - обаче отказа да прави "политически анализи". Но обяви, че на два пъти се сблъскал с корупцията. Първо – г-жа Росица Пандова, за която Тодоров говори пред БНТ, че е приятелка на Кирил Петков и той му я бил "спуснал": "Тя се опита да ме подкупи, като ми предложи 5000 лева. Случаят беше потулен, след като споделих с г-н Кирил Петков. Тя беше промотирана като член на директорския борд на Пета градска болница. Това е първият случай. Вторият случай е развитието по линия на г-н Барбутов (зам.-кмет на София). Разберете, г-н Барбутов, от неговия подпис и на всички районни кметове им зависят проекти за милиони. Той е зам.-кмет на Столична община и през него минават проекти за милиони – аз през тази година, която ми предстои, имам ангажимента да пускам обществени поръчки за 30 млн. лева".

https://www.actualno.com/crime/kmetyt-n ... 67026.html
Прочетено: 165 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”