Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е разочарован, но не е приключил с руския президент Владимир Путин. Това съобщава "Ройтерс", цитирайки негово интервю пред Би Би Си, публикувано часове, след като американският лидер обяви нови оръжия за Украйна и заплаши Русия със санкции.
"Разочарован съм от Путин, но не съм приключил с него. Но съм разочарован от него", натърти Тръмп.
"Провеждаме чудесен разговор. Казвам си: "Това е добре", смятам, че сме близо да постигнем споразумение", а след това той срутва някоя сграда в Киев", посочи президентът.
Вчера Тръмп обяви нови оръжия за Украйна и заплаши със санкции купувачите на руски износ, освен ако Москва не се съгласи на мирно споразумение. Това е важна промяна в политиката на САЩ, предизвикана от разочарованието заради продължаващите атаки на Русия срещу нейния съсед.
https://news.bg/int-politics/tramp-razo ... -nego.html
Прочетено: 69 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тръмп: Разочарован съм от Путин, но не съм приключил с него
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 122 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Сеп 03, 2025 12:57
-
-
Малко съм разочарован от Путин, но вие се предайте: Все същото от САЩ при Тръмп за Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Ное 20, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 112 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 12:47
-
-
-
Тагарев: Стив Уиткоф не познава географията на Украйна и Путин се подиграва с него
от Mozo » Пон Авг 11, 2025 13:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 91 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Авг 11, 2025 13:44
-
-
-
Кремъл потвърди: Путин и Тръмп ще се срещнат в близките дни
от Mozo » Чет Авг 07, 2025 13:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 73 Преглеждания
-