По на горе в поста си писах, че бях против и когато се кланяхме на СССР, ама това не го прочете и пак почна с пътешествията на изток. Явно не четеш, но си баеш едно и също. И да, ако съм жива когато синът се пенсионера, ще отидем в да си доживеем на изток, в Индонезия.Mozo написа: Вто Юли 15, 2025 11:00 Когато се кланяхме, а и продължаваме да се кланяме един век на руснаците, всичко е наред. Когато интересът се пренасочи, започва да ви дразниВ случая чуждопклонничество няма. България географски е в Европа и там ѝ е мястото. Който иска може да бяга към северната част на Азия, но аз си искам в Европа, защото България Е в Европа.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
България е силна в ЕС и Северна Македония да се съобразява с нас: Говори външният министър
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: България е силна в ЕС и Северна Македония да се съобразява с нас: Говори външният министър
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: България е силна в ЕС и Северна Македония да се съобразява с нас: Говори външният министър
Оня е друг изток. Гледам, никой не стяга куфарите за любимата РаZZия, Сибир и Северна Корея. И не си бая нищо, ти си винаги в подкрепа на Русия и СССР 

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Видиш лиMozo написа: Вто Юли 15, 2025 13:01 Оня е друг изток. Гледа,м никой не стяга куфарите за любимата РаZZия, Сибир и Северна Корея. И не си бая нищо, ти си винаги в подкрепа на Русия и СССР![]()
Аз лично съм била в Сибир и не е чак толкова лошо, въпреки че беше зима и едва се виждаше горната част на коловете на оградите под 2,5 м. сняг и -45* Северното сияние е невероятно. Нощите = ден. Мезен, Уск - замръзнали, минават камиони по тях. Красота. В българските магазини имаше всичко, дето се казва от "пиле мляко". Сиктивкар беше един добре уреден град, чист и с всичко както си требе за град. Не пиша за Москва, Ленинград и другите голями защото вие си ги знаете и сигурно сте били там. На Москва и Ню Йорк можеше да завижда. И не че съм русофил, а просто е факт и на красивото няма как да кажеш, че е грозно и баси гадното тъпо щот е руско, колкото и да си русофоб
Плъхолюбител

Има табели и то повече от ясни и читави Икея, Бистрица, Симеоново, Драгалевци, Бояна преди прилежащите пътни възли и много добре си е ориентирано. Мисълта ми беше, че като цяло има пътища, които ги нямаше.Mouse написа: Вто Юли 15, 2025 09:22 Направиха го ама указателните табелки не са удобни. Пише - "София", но поне да има и обратното: Драгалевци, Симеоново - да знаеш къде да слезеш от магистралата в локалното. Аз за това си карам само по него и горе не се качвам.
Сега този участък за който говорим е две платна по 3 ленти в посока, плюс две ленти локално и е така 25 км чак до Ботевградско, преди беше две ленти разбит път приближаващ до черен, какъвто е между Горна баня и Суходол сега. Има цяла магистрала до Бургас и до Хасково и след ремонтите от миналия месец като минах не е никак зле специално тази магистрала, която си я спомням едно време беше точно 100 км дълга и тапите на Петолъчката при Сливен бяха часови.
Лоши са някои пътища, но ги има, което освен че прави кеф на такива каращи като мен, движи икономиката. Хората се движат, синът ми с още 3 момчета живеят в Берковица и работят в Костинброд, пътуват всеки ден за работа 170 км в двете посоки. Това не можеше да стане преди 30 години, нито имаше път нито коли които да го позволяват
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Северно сияние има в редица държави, не само в Русия. Плюс това природните забележителности нямат нищо общос имперските амбиции на дадено правителство от конкретна държава. Ти се кефиш на политиката им, на колите им, на лидера им, на режима им и след това идваш тук и разправяш, че не си им привръженик, несериозно еMouse написа: Сря Юли 16, 2025 06:26Видиш лиMozo написа: Вто Юли 15, 2025 13:01 Оня е друг изток. Гледа,м никой не стяга куфарите за любимата РаZZия, Сибир и Северна Корея. И не си бая нищо, ти си винаги в подкрепа на Русия и СССР![]()
Едно си баба знае - едно си бае
![]()
![]()
![]()
Аз лично съм била в Сибир и не е чак толкова лошо, въпреки че беше зима и едва се виждаше горната част на коловете на оградите под 2,5 м. сняг и -45* Северното сияние е невероятно. Нощите = ден. Мезен, Уск - замръзнали, минават камиони по тях. Красота. В българските магазини имаше всичко, дето се казва от "пиле мляко". Сиктивкар беше един добре уреден град, чист и с всичко както си требе за град. Не пиша за Москва, Ленинград и другите голями защото вие си ги знаете и сигурно сте били там. На Москва и Ню Йорк можеше да завижда. И не че съм русофил, а просто е факт и на красивото няма как да кажеш, че е грозно и баси гадното тъпо щот е руско, колкото и да си русофоб![]()
![]()
Точно вчера разсекретиха таен план на руснаците за удар по още източни държави то 2036-а. Украйна беше само извинението за вечните им имперски амбиции, а вие си подскачайте от радост.

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Табелки горе, на трите платна има само за София, ако пътуваш от Горубляне към Драгалевци примерно. Това че отбивката за София е противоположна на тази за Бистрица или Симеоново - няма. Има ги само на локалното, за това и аз само по него се движа когато ми се налага. Да, сегашното Околовръстно няма нищо общо със старото. Супер е и не го отричам. Ставаше дума за указателните табелки или са ги сложили преди година някъде, не съм пътувала в последно влеме.Montoya написа: Сря Юли 16, 2025 07:21
Има табели и то повече от ясни и читави Икея, Бистрица, Симеоново, Драгалевци, Бояна преди прилежащите пътни възли и много добре си е ориентирано. Мисълта ми беше, че като цяло има пътища, които ги нямаше.
Сега този участък за който говорим е две платна по 3 ленти в посока, плюс две ленти локално и е така 25 км чак до Ботевградско, преди беше две ленти разбит път приближаващ до черен, какъвто е между Горна баня и Суходол сега.
Сигурно има оправени и много други пътища, не споря за това. Не съм пътувала и не знам как е в момента. Понякога попадам (ако включа зомбивизора) на някакви протести за пътища с ужасни дупки, но не помня за къде е ставало дума. Не отричам хубавите неща, спор за това - няма!
Къде съм се кефила на на лидера им. Че Путин си гледа неговия интерес е повече от видно. Нима другите лидери не си гледат техните интереси? Та го правиш на въпрос. Не се кефя и на политиката им. Да, едно време колите им бяха хубави, нищо че се чакаше с години за нова. Та аз с Москвича съм теглила по стръмния път към вилата в зимата една шкодичка с двама ентусиасти в нея. BMW или друга западна "супер" кола дори няма да стигне до нанагорнището. Може да друсат, но мен Москвич не ме е оставял на пътя да чакам помощ. И да, предпочитах Ладите, но тогава те си бяха лукс за нашево брата. Сега вече и те се назападниха и колите им са мижи да те лажем, но ако имам шанс да си купя нова Лада, но Лада от онова време - ще я предпочета пред Рено или Мерцедес. Железни бяхаMozo написа: Сря Юли 16, 2025 10:37 Ти се кефиш на политиката им, на колите им, на лидера им, на режима им и след това идваш тук и разправяш, че не си им привръженик, несериозно е![]()
![]()
![]()
И как реши, че ви разправям тук какъв съм им привърженик. Несериозно е.
Едно е да си споделяме кой какво харесва и предпочита - съвсме друга тема е да бъркаш това с политика и предпочитания. Като Т 34, които стигнаха до Берлин. Те за това толкова я мразят, че от векове не могат да сложат ръка на тази голяма държава. Това са исторически факти и нямат нищо общо с моите предпочитания.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

T-34 е наистина добър танк, но пак не може да се сравнява с Пантера, който е направен в отговор именно на T-34. Руските коли са страшни коптори. И това, че си качвала стръмно, не значи, че е супер, ебаси критерия 

Т-34 имал съм щастието или нещастието да влизам и да карам такъв малко, имаше един работещ в училището и един по който стреляхме с БМП-тата.
Та това е един голем боклук, ама от най големите. Единственото му предимство пред немските танкове е простотата за производство и са можели някога да произведат огромно количество за кратко време. Никой не го е интересувал екипажът, колхозници да мрът вътре в тия железници имало много.
10 броя Т-34 за един немски Тигър, толкова е можел да унищожи преди да го взривят. Това е много добър танк, но прекалено скъп и сложен за изработка.
За добро или лошо така е станало, ама тва неа никак убав танк
Та това е един голем боклук, ама от най големите. Единственото му предимство пред немските танкове е простотата за производство и са можели някога да произведат огромно количество за кратко време. Никой не го е интересувал екипажът, колхозници да мрът вътре в тия железници имало много.
10 броя Т-34 за един немски Тигър, толкова е можел да унищожи преди да го взривят. Това е много добър танк, но прекалено скъп и сложен за изработка.
За добро или лошо така е станало, ама тва неа никак убав танк
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Да отречеш дядо си: Външният министър на Северна Македония е внук на български герой
от Mozo » Сря Авг 20, 2025 15:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 143 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Авг 20, 2025 15:00
-
-
-
Проблемът "Северна Македония" праща България в лагера на Орбан срещу членството на Украйна в ЕС?
от Mozo » Сря Окт 01, 2025 12:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 81 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 01, 2025 12:41
-
-
-
Задържаха гражданка на Северна Македония, митничари открили у нея 89 000 евро
от Mozo » Вто Сеп 02, 2025 13:36 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 203 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Сеп 02, 2025 13:36
-
-
-
Руската пропаганда си пробива път през църквата в Северна Македония
от Mozo » Пон Дек 29, 2025 13:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 55 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 29, 2025 13:06
-
-
-
Задава се нов доклад за Северна Македония: Скопие няма мърдане за македонските българи
от Mozo » Вто Ное 04, 2025 11:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Ное 04, 2025 11:58
-