Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Смешни и интересни истории и истински случки
Re: Смешни и интересни истории и истински случки
На полувремето на мача съм. Вървят реклами. Сега, вярно че съм леко в джаза, ама епилатор с AI.... мммм и там ли има вече. Та си викам да направя един стартъп за мъжки епилатор (за кайсиите, бе) - ИИ-то с нежен секси глас ще казва "заболя ли те, стискай зъби зайо, ти си моята опора, още малко, почти не остана" (примерно, де). Под пари ще остана.
Прочетено: 56836 пъти
Селски, Начо Селски.
- Изтегли довечера парички.
- За...?
- За съществуване, бе!
- За...?
- За съществуване, бе!
Селски, Начо Селски.
Подведох се от разни реклами и си купих чай матча. Преди малко си направих първата чаша. Сега го ближа и неволно се сещам за един виц:
Срещат се двама бивши съученици след доста години. Единият се хвали:
- Наскоро се ожених.
- Имаш ли снимка на жена си?
- Ето, виж!
- Нищо, има и по-страшни...
- МОЛЯ?!?
- Извинявай, няма по-страшна от нея!
И аз като героя от вица - чудя се дали съм пил и по-гадни неща, или нищо по-гадно не съм пил
Срещат се двама бивши съученици след доста години. Единият се хвали:
- Наскоро се ожених.
- Имаш ли снимка на жена си?
- Ето, виж!
- Нищо, има и по-страшни...
- МОЛЯ?!?
- Извинявай, няма по-страшна от нея!
И аз като героя от вица - чудя се дали съм пил и по-гадни неща, или нищо по-гадно не съм пил
Без Фашистбук от 27 Декември 1968 г. 
Не помня как се казваше, гръден чай ли, нещо такова. Викам си "това ще да помага за дробовете, аптека е все пак" и го взех. Горчи, горчи, като нещо ... горчиво. Пиех го отначало с три лъжици захар и две мед. После му свикнах - слагах само половин лъжичка захар за катализатор. Дали имаше полза - не знам, просто пиеш топла горчива напитка. Накрая си беше приятно горчива. Сега като го казах и ми дойде на ума да потърся пак. Явно на рецепторите ми им липсва горчивия вкус. А "дентълмените" от кока-кола развалиха и битер лимона, и тоника. Но това е друга тема.
Селски, Начо Селски.
С напитките и храната си е до свикване. Да не би кафето да ви е харесало, като сте го опитали първия път. Ама гледаме батковците и каките как пият и се правим, че ни харесва

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не е така - насилвал съм се и с кафе, и с алкохол. Много пъти - е, не ми се получи, няма такава помия 

Баща ми ми разправяше как е навлизала тука бирата, как само експериментатори отначало са опитвали.
Не обичам люти чушки, но има едни червенки, пълнени със сирене, леко люти (така ги продават в супера, за мезе) - моря ги.
Не обичам люти чушки, но има едни червенки, пълнени със сирене, леко люти (така ги продават в супера, за мезе) - моря ги.
Селски, Начо Селски.
Трябва да се внимава,че бирения корем тежи. 
Пуснаха реклами и аз съм в коридора. Окомпектовам се със шапка и яке, за да пуша на терасата. Обачеее как приятно мирише в коридора. Шеф Ваня е почти надминала себе си!
Час и половина по-рано обаче бяхме в кухнята. Защо не съм готвел и аз?! "Не случайно древните са казали, че жените са от Юпитер, а мъжете от Марс!" - Нее, жените са от Венера! - Ето, виждаш ли, знаеш, пък се правиш!
Час и половина по-рано обаче бяхме в кухнята. Защо не съм готвел и аз?! "Не случайно древните са казали, че жените са от Юпитер, а мъжете от Марс!" - Нее, жените са от Венера! - Ето, виждаш ли, знаеш, пък се правиш!
Селски, Начо Селски.
Гледам сутринта телевизия и решавам, че е време да събудя жена ми.
- Вааня, Вааня, стаавай... Защо институциите в България не работят ефективно, Вааня?
- Защото са корумпирани!
- А, ти си будна.
- Вааня, Вааня, стаавай... Защо институциите в България не работят ефективно, Вааня?
- Защото са корумпирани!
- А, ти си будна.
Селски, Начо Селски.
Сутринта жена ми влезе в хола и виждайки киселата и физиономия от раното ставане, я поздравих с модерния тия дни поздрав:
- Хай! Бангаранга!
- Начо Среброто познаваш ли?! - директно контраатакува по мъжкото ми его, щото от седмица се каня да се обръсна и бая ми е побеляла брадата.
- Хай! Бангаранга!
- Начо Среброто познаваш ли?! - директно контраатакува по мъжкото ми его, щото от седмица се каня да се обръсна и бая ми е побеляла брадата.
Селски, Начо Селски.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Подложени на изнасилвания и мъчения от руснаците: Истории на украински жени, събрани от The New York Times
от Mozo » Чет Фев 26, 2026 11:31 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 9 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Фев 26, 2026 11:33
-
-
-
Омега-3 и как с правилните храни ще се почувстваме истински щастливи
от Mozo » Вто Ное 25, 2025 12:55 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 133 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Ное 25, 2025 12:55
-
-
-
Появи се запис на разговор как се разпределят обществени поръчки в София, проверяваме истински ли е
от Mozo » Сря Юни 25, 2025 11:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 475 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 25, 2025 11:46
-
-
-
Вяра в САЩ, че Тръмп има как да постигне истински мир в Украйна. Червена лампа на фронта (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Вто Авг 12, 2025 12:37 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 192 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Авг 12, 2025 12:37
-
-
-
НАТО уж се готви за война с Русия, но истински го правят само държави в Източна Европа (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Сря Юни 25, 2025 11:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 171 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 25, 2025 11:42
-