Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Васил Терзиев: Омръзна ми да слушам как на кмета на "Люлин" все някой друг му е виновен

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Васил Терзиев: Омръзна ми да слушам как на кмета на "Люлин" все някой друг му е виновен

Мнение от Mozo »

"Омръзна ми да слушам как на кмета на "Люлин" все някой друг му е виновен. Все нещо не му се помагало, все нямало диалог. Диалог има - работа няма. И пари има - осигурени са му над 600 хил. лв. Резултат няма.". Това написа кметът на София Васил Терзиев по повод изказванията на районния кмет Георги Тодоров за тежката ситуация с боклука в "Люлин" и липсата на нормална комуникация със столичния кмет.

Василев изтъква, че се мобилизират всички ресурси кварталът да бъде изчистен в кратък срок. "Събираме техника, идентифицираме точки, мобилизираме помощ отвън" изтъква столичният кмет.

Той благодари на десетките доброволци в "Люлин", "които за пореден път запретват ръкави и не чакат бурята да мине или да дойде спасител на бял кон" и допълни, че тази събота отново се организира доброволческа акция.

Столичният кмет заяви, че подкрепя акцията и "аз лично отново ще участвам в почистването на терен и каня всеки, който има оплаквания, да дойде да ми сподели лично. Благодаря за търпението на люлинци и за волята да не се огънем пред изнудването".

Васил Терзиев посочи и кметовете на "Изгрев", "Подуяне" и "Слатина", като заяви, че вместо да се оплакват Делян Георгиев, Кристиян Христов и Георги Илиев са на терен всеки ден. "Ден след ден. Машини, план, организация. Показват как се работи, когато кварталът ти е приоритет, а не извинение. Когато в кризата виждаш възможност, а не трагедия", по думите му.

https://news.bg/regions/vasil-terziev-o ... noven.html
Прочетено: 95 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”