Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Нещо като виц
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: Нещо като виц
Старо, но готино и актуално

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Умират три жени. На входа на рая свети Петър ги посреща и им казва:
Добре дошли сте в рая. Ще си прекарате тук страхотно. Но! Каквото искате правете, само не настъпвайте гумено пате.
Жените се спогледали, благодарили му и прекрачили през златните райски порти. И разбира се, навсякъде имало разпилени гумени патета. Една от жените се разсеяла и настъпила едно пате. Гръмнал гръм, господ се появил до нея и със строг глас ѝ казал:
- Жено! Ти настъпи гуменото ми патенце! Сега ще те накажа!
Извадил едни белезници и я приковал към най-грозния мъж, който можете да си представите.
- Това е наказанието ти! Хиляда години ще бъдеш заедно с този мъж 24/7/365(6)!!! - и изчезнал.
След два дена и втората жена настъпила гумено пате. Както можете да се досетите, господ и нея приковал към супер грозен и отвратителен мъж. Третата жена се уплашила и супер внимателно изкарала цяла седмица без да настъпи гумено пате. Един ден господ се появил, без да каже думичка я приковал към един прекрасен синеок, рус, доста надарен младеж с тяло като на Аполон и изчезнал.
- Лелеееее - казала жената. С какво ли съм заслужила такъв като теб?!
А младежа:
- Не знам за теб, обаче аз настъпих гумено пате.
Плъхолюбител

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
От нетаСпоред служителя:
"Компа не ще да включи - викам оня шаман админа. Дойде, 'дигна ръце към небето, промърмори нещо неясно, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо, включи компа и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, каза "боже, боже" и излезе. "
По думите на админа:
"Отивам при юзъра - тоя глупак така се е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Викам си "е нема такъв олигофрен", ама тихо да не чуе, развъртам стола и разплитам кабела, ритам компа по-далече под бюрото, включвам го, викам си "боже, пази ни от тая простота" и си излизам.
Плъхолюбител

- Съседе, искам да ти задам един прост и ясен въпрос. И настоявам да ми дадеш прост и ясен отговор. Ти ч*каш ли жена ми или не?
- Боже мой, човек, как ме обиждаш! Къде отиде доверието между хората? Естествено че не!
- Тогава как ще ми обясниш следните факти? Вчера се прибрах по-рано, а жена ми я нямаше вкъщи. А пък по телефона ми беше споменала, че няма да излиза никъде. И в същото време те видях на съседния балкон. Беше само по гащи. И пушеше цигара с блажено изражение. Точно като след як с*кс! Е? Нещо да кажеш по въпроса?
- Извинявай, но си внушаваш някакви глупости. Какво като жена ти не си е била вкъщи? Може някоя приятелка да ѝ е звъннала неочаквано. И да е излязла да пие кафе с нея. Какво като съм пушил с блажено изражение? Купих си луксозни цигари и те ми доставиха голямо удоволствие. Какво като съм бил само по гащи? Все пак е лято. Няма да съм с вълнен клин, я! Ето, виждаш ли, че се напрягаш за щуротии?
- Как няма да се напрягам, бе, комшу? Как няма да се напрягам, като беше обул гащите на жена ми!

- Боже мой, човек, как ме обиждаш! Къде отиде доверието между хората? Естествено че не!
- Тогава как ще ми обясниш следните факти? Вчера се прибрах по-рано, а жена ми я нямаше вкъщи. А пък по телефона ми беше споменала, че няма да излиза никъде. И в същото време те видях на съседния балкон. Беше само по гащи. И пушеше цигара с блажено изражение. Точно като след як с*кс! Е? Нещо да кажеш по въпроса?
- Извинявай, но си внушаваш някакви глупости. Какво като жена ти не си е била вкъщи? Може някоя приятелка да ѝ е звъннала неочаквано. И да е излязла да пие кафе с нея. Какво като съм пушил с блажено изражение? Купих си луксозни цигари и те ми доставиха голямо удоволствие. Какво като съм бил само по гащи? Все пак е лято. Няма да съм с вълнен клин, я! Ето, виждаш ли, че се напрягаш за щуротии?
- Как няма да се напрягам, бе, комшу? Как няма да се напрягам, като беше обул гащите на жена ми!
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Хахаха

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
ПРОДАВА СЕ ДЖИП
В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНА ЧАЛГА! Слушам само Болерото на Равел! Дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око. Купен е от една баба - даже бастунът й още лежи в багажника. Контактният ключ не е ползван, защото само на бутане го паля джипа (чувала съм, че е проблемен и да не го хабя). Стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам. Фаровете никога не съм ги светвала, защото не обичам да карам в тъмното (изпадам в депресия). Много е икономичен - сипвам 20 литра нафта, тръгвам да пътувам, минавам 200 км, спирам и почвам, да точа, да продавам. Нищо не гори (на дърпане говоря). Не съм включвала никога 4х4, защото съм чувала, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност. Само на ОМВ съм зареждала. Абе влюбена съм в него! Само един път съм минавала през легнал полицай и после слязох и му се извиних (добро момиче съм и ми е съвестно, да минавам върху тях). На четвърта никога не съм включвала, защото работата ми е близо до вкъщи и няма къде да развивам такава скорост. Амортисьорите не съм ги натоварвала, освен с фототехника, но гледам, да е нова, че старата е по-тежка. Сенниците не съм ги пускала, защото съм високa и не се налага. Ключалките не са ползвани, защото го държа в гараж, а той се заключва. Моторчето на чистачките не е ползвано, защото не го карам в дъжд. Клаксона не съм го ползвала, защото никой не ми е препречвал пътя. Вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през шибидаха, за да не хабя пантите. Тегличът не е ползван - не знам как
В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНА ЧАЛГА! Слушам само Болерото на Равел! Дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око. Купен е от една баба - даже бастунът й още лежи в багажника. Контактният ключ не е ползван, защото само на бутане го паля джипа (чувала съм, че е проблемен и да не го хабя). Стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам. Фаровете никога не съм ги светвала, защото не обичам да карам в тъмното (изпадам в депресия). Много е икономичен - сипвам 20 литра нафта, тръгвам да пътувам, минавам 200 км, спирам и почвам, да точа, да продавам. Нищо не гори (на дърпане говоря). Не съм включвала никога 4х4, защото съм чувала, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност. Само на ОМВ съм зареждала. Абе влюбена съм в него! Само един път съм минавала през легнал полицай и после слязох и му се извиних (добро момиче съм и ми е съвестно, да минавам върху тях). На четвърта никога не съм включвала, защото работата ми е близо до вкъщи и няма къде да развивам такава скорост. Амортисьорите не съм ги натоварвала, освен с фототехника, но гледам, да е нова, че старата е по-тежка. Сенниците не съм ги пускала, защото съм високa и не се налага. Ключалките не са ползвани, защото го държа в гараж, а той се заключва. Моторчето на чистачките не е ползвано, защото не го карам в дъжд. Клаксона не съм го ползвала, защото никой не ми е препречвал пътя. Вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през шибидаха, за да не хабя пантите. Тегличът не е ползван - не знам как
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Mouse написа: Пон Мар 16, 2026 13:52 Само един път съм минавала през легнал полицай и после слязох и му се извиних

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Argh без AUR е най-безполезното нещо.
от ROKO__ » Нед Окт 05, 2025 08:01 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 22 Отговори
- 1737 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Ное 28, 2025 22:39
-
-
- 0 Отговори
- 206 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юли 14, 2025 12:02
-