Съболезнования Мозо на Лидето. Памагай там, това може да почака.Mozo написа: Сря Яну 14, 2026 14:56 .. че на Лидето баща ѝ почина и съм ограничен откъм възможности да помагам за известно време.
Сега ще се пробвам по твоите указания.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Съболезнования Мозо на Лидето. Памагай там, това може да почака.Mozo написа: Сря Яну 14, 2026 14:56 .. че на Лидето баща ѝ почина и съм ограничен откъм възможности да помагам за известно време.

Код за потвърждение: Избери целия код
apt autoremove --purge

Само да попитатам: това wine да не е онзи стар пасианс, който още от бозата го влача? Защото иска ъпдейт за него понякога и след това тръгва. Ако това е проблем - да го махнем? Или за сега може да съжителства?бат-начо написа: Сря Яну 14, 2026 20:42 Аз знам едно: няма wine - няма проблем. (Тая реплика не е за теб Маус.)

@Mouse Имаш Български език в youtube, но там езиците не са подредени по азбучен ред. Търси го по надолу, където са езиците на кирилица.Mouse написа: Пет Яну 16, 2026 07:35 Е, аз реших сама да се оправям и отидох на трите чертички на браузъра. Та сега нон стоп ми излиза това:
Цъкнах на показаното от теб, но излизат сто езика, но не и български. Демек си остава проблема.
Знам че не е проблем с лаптопа, но в тази темичка си питам за повечето неща, та утре да зная къде да търся.