Тая е модерна и е от mintstick. На ХРто беше от gnome-extra-icons. Като ще се мъча с papirus и иконата да мяза (не ги искам, но са най-пълния набор икони и направени "както трябва", пък и ме мързи да натъманявам).
бат-начо написа: Сря Мар 04, 2026 20:28
Трябва да я актуализираш. "Не на ХП, айде и Виста", направо реклама си е.
Е то това лого представлява повечето бози, вкл. до 8.1. От 10 нататък промениха логото, но повечето хора все още разпознават старото лого, докато с новото им е трудно да кажат дали е на 10 или на 11. И затова горната икона я оставих с тази версия на логото.
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
бат-начо написа: Сря Мар 04, 2026 18:23
Тая е модерна и е от mintstick. На ХРто беше от gnome-extra-icons. Като ще се мъча с papirus и иконата да мяза (не ги искам, но са най-пълния набор икони и направени "както трябва", пък и ме мързи да натъманявам).
Аз не казвам тази конкретна, а по принцип, че все слагаш там Windows иконка
Ако случайно на някой му е интересно, може да напиша едно "кратко" упътване за самата инсталация. Първо на LFS и след това BLFS. Като цяло като тегля чертата, инсталацията със всичко до тук - браузър, плеър архив снимки... отне около 3 седмици по около 3-4часа на ден
Луд човек
elementaryos написа: Вто Мар 10, 2026 12:51
Ако случайно на някой му е интересно, може да напиша едно "кратко" упътване за самата инсталация. Първо на LFS и след това BLFS. Като цяло като тегля чертата, инсталацията със всичко до тук - браузър, плеър архив снимки... отне около 3 седмици по около 3-4часа на ден
Луд човек
Леле
Ако не ти представлява проблем, напиши, хубаво е да има и такъв ресурс
Не товари когато се ползва на нормална машина. Моята (вече) ама наистина е стара.
Има корекция - ще ги бъде и qt5apps. А на фона на новината за lz4 компресията за zram, ще го преинстална последно вече и така остава, пък и кога съм ползвал отделен /home. И "не се правя на мъж", цъкам archinstall и си карам стандартно.