Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Автомобилен куиз: Познавате ли японските коли?

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Автомобилен куиз: Познавате ли японските коли?

Мнение от шони »

Японските коли се смятат от мнозина за най-надеждните, като у нас те също имат доста почитатели. Не са малко и онези, отдаващи предпочитанията си на немски или френски коли и отричащи достойнствата на японските. Днес проверяваме знанията на онези, които са фенове на японските коли. Познавате ли ги? Проверете сега.
https://fakti.bg/quiz/428-avtomobilen-k ... kite-koli-
Прочетено: 21 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Re: Автомобилен куиз: Познавате ли японските коли?

Мнение от шони »

Край!
Верни отговори до момента:
0 — 0 % (4 участника) 1 — 0 % (28 участника) 2 — 1 % (93 участника) 3 — 3 % (235 участника) 4 — 6 % (411 участника) 5 — 8 % (596 участника) 6 — 11 % (803 участника) 7 — 14 % (Ти и още 1018 участника) 8 — 17 % (1220 участника) 9 — 21 % (1500 участника) 10 — 19 % (1362 участника)
Тестът не беше от лесните, поне за мен. Два от моделите не ги бях виждал изобщо. Моят резултат – 7, е над средата на скáлата; нелош резултат. Успех, приятели :headbang:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

7 от 10, като се колебаех за две и се оказаха точно тези, а натиснах другите :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Тук Монтоя ще ни разплиее :p
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Много са интересни японските коли, нямат последователност в дизайна, освен може би мазда последните 15 години с техния скай актив, обаче тойота примерно нямат никаква последователност и там вече разликата между моделите им от драстична стана еднаква, сега е какафония, при Хонда е същото.
Не беше от лесните за мен куизове, трябваше да гледам и да мисля по картинките.Като цяло сбърках едно мицубиши, те тия май ще фалират скоро, нямат много модели след Л200 и Паджеро и онова последното го налучках, та 9 от 10 ми е резултатът
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Авто-мото”