Иначе, да, в миналата тема, където се обяснявахме ѝ написах на Маус, че има две войни - една от нейния любимец и една от рижавия ненормалник. И това има много по-толямо влияние върху цените от всичките евро на света взети заедно. А AI като се спука, ще гледаме сеир. Или сеЙр, както съм го виждал написано
Интересно ми е друго - не сме ли виждали как вървим все по на зле. Стана ми чудно, какво имаш предвид Маус под зле? Защото аз този апокалипсис не го виждам - Кауфланд пълен, центърът пълен, заведенията пълни...
И един елементарен въпрос - колко забогатя българинът за 45 години комунизъм и колко забогатя за 40 години демокрация. Сметката е елементарна. Та, не виждам да вървим все към по-лошо, специално България, тъкмо напротив. Няма как хем да си по-богат, хем да живееш по-добре, пък в същото време да си супер зле, ама много зле, по-зле отколкото при комунизма. Което само по себе си е трудно. Знаеш ли защо е построена Берлинската стена? Защото ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА източногерманци са се изнесли от светлото бъдеще и тея са се видели принудени да ги затворят, за да не избягат останалите, че е нямало да има върху кого да си упражняват изродския режим. Не, не е виц - история му се вика