Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Дадох и лагуната на полиране и детайлинг
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Дадох и лагуната на полиране и детайлинг
Не е ходила на автомивка от миналата година, затова. И мен само това ме дразни, но сега с почернянето няма как да мина на автомивка, че всичко ще падне. Тая година ще мине без намазани гуми 
Прочетено: 1200 пъти

Колко пари ти излезе цялото нещо. Чудя се, дали си заслужава да я карам за боядисване и полиране на три детайла моята Хюндайка 
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Да полираш само три детайла няма смисъл, трябва цялата. На мен ми взеха тънко, защото полирането ми го направи нашият басист, който се занимава с това и ми взе 250 кинта за лагуната, като ми изпра и седалките вътре и стелките също. Иначе около 400 кинта ще ти вземат за цяла кола и то в зависимост какво е състоянието. Вземат и по 1400, та трябва да си прецени човек къде да иде. За боядисването ми направиха отстъпка, само за 2.3К я боядисах, като предната броня, предният капак и таванът и праговете не са боядисвани, защото си бяха добре.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Басистът ни ходи на някакви курсове, все сертификати, супер надъхан, иска да доправи лагуната, че беше останал лек портокал. Вече използва водна шкурка, различни материали, вълна, различни гъби, абе учи с, момчето. Като видях колата - да, наистина е надобрял, сега вече е както трябва, все едно излиза от магазина:

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Е, ти не правили нещо такова сравнително скоро?
Мале, не съм ни видяла, ни чула някой да се грижи така за колата си. Май и в нея си влюбен
Принципно ти се кефя на мерака
Мале, не съм ни видяла, ни чула някой да се грижи така за колата си. Май и в нея си влюбен
Принципно ти се кефя на мерака
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Да, но имаше портокал по лака, който той не можеше да свали, щото трябваше с водна шкурка да се минава, че беше бая дълбок. И този път той даваше зор, че да си изпитва уменията. Та, дадох му я, че беше голямо преследване и сега съм доволен 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 4 Отговори
- 341 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Авг 11, 2025 00:46