Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Виновни ли са медиците ни в Либия?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Виновни ли са медиците ни в Либия?
Аз не мога да преценя, но ще ми е интересно да чуя вашето мнение.
Прочетено: 883 пъти
- ...::dead::...
- Регистриран
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

И на мен не ми се вярва. Така и не успяха да намерят доказателства, че те са били извършителите. Напротив - бяха намерени доказателства за обратното. Надежда Михайлова трябва да се изправи на съд! Тя забърка тази каша. В началото бяха 106 лекари и сестри. Докато другите външни министерства изтегляха своите хора, нашата госпожа беше на визита във Франция, ако не се лъжа. Това вече е престъпление!!!
Последно промяна от Mozo на Чет Юли 19, 2007 13:13, променено общо 1 път.
- Атараксия
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
Така. В последните дни всички знаем какво се случи. То, както вика един мой приятел, ютията да си включа, от там пак медицинските ни сестри ще излязат. Не ми е проблем - новината е актуална. Това, което ми направи впечатление обаче беше следното. До преди седмица всичко живо викаше в един глас в защита на медиците, развяваше знаменца, лепеше плакати и стикери, закачаше си лентички "Не сте сами", пееше онази глупава песен (все едно слушах Елтън Джон след погребението на принцеса Даяна) и изобщо... народа проявяваше солидарност, каквато рядко се случва. И изведнъж... Те си дойдоха и се започна типично по нашенски. Откъде накъде на тях им давали по 10 000 лева и по един апартамент като еди кой си нямал пари за еди какво си?! Един тип се обажда и пита защо на тях им правят изследвания във ВМА, пък на него не. Друга пита защо на тях пари дават, пък тя не може да си купи очила за 20 лева. И още, и още. (Наблюденията са ми само върху едно предаване, излъчвано на живо и предполагам поне още някой тук го е гледал.) Злоба и завист до безобразие!
То не че няма причина де. Българинът живее изключително зле. По този въпрос спор няма, въпреки че Негово Величество преди две години заяве, че - видите ли - българинът всъщност вече много добре даже си живее, но просто си се оплаква по навик. Та значи разбираемо е да има и завист. Обаче не е ли по-логично завистта да бъде насочена не към медицинските сестри (те не са искали нито пари, нито апартаменти в края на краищата), а към нашите "мили" управляващи, които направо се размазаха и се уляха в желанието си да се покажат състрадателни и обществено ангажирани. Защото на заседанията на Народното събрание едва се събират двайсетина търтеи, които да спят там, че по-хладно, обаче на летището се бяха изтъпанили една камара кандидати са евтина медийна слава.
То не че няма причина де. Българинът живее изключително зле. По този въпрос спор няма, въпреки че Негово Величество преди две години заяве, че - видите ли - българинът всъщност вече много добре даже си живее, но просто си се оплаква по навик. Та значи разбираемо е да има и завист. Обаче не е ли по-логично завистта да бъде насочена не към медицинските сестри (те не са искали нито пари, нито апартаменти в края на краищата), а към нашите "мили" управляващи, които направо се размазаха и се уляха в желанието си да се покажат състрадателни и обществено ангажирани. Защото на заседанията на Народното събрание едва се събират двайсетина търтеи, които да спят там, че по-хладно, обаче на летището се бяха изтъпанили една камара кандидати са евтина медийна слава.
Последно промяна от Атараксия на Пет Юли 27, 2007 14:20, променено общо 1 път.
Нямам особена вяра на психично здравите!...

- v0x
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
По молба на Дина, пускам нейният отговор от моя акаунт, за да не си прави акаунт за едно мнение в форума.Ако искате да и пишете по въпроса се обърнете към: [email protected]Дина написа:Миналата година по това време, един от синовете на една от сестрите, в едно от предаванията на телевизията, гордо заяви, че заминава да следва във Франция.В друго едно предаване показаха майката готвачка, кака Зорка и всички останали близки на медицинските сестри във Либия живели в бедност.кака Зорка имала друга дъщеря, която разполагала с апартамент, в който въпросната живеела и давала собственото си жилища под наем.тази година, тя живеела без отопление, сиреч много страшно нещо.нашето семейство се състои от три члена.материалните ни доходи са две малки пенсии и една туберкулозна заплата на сина ми.Влизаме в положението, поставяме се в тяхното състояние на медицинските сестри.Влизаме в положението на техните близки, но ние в същото време виждаме красивите цигански очи на арабските деца, сълзите на арабските майки, които умират без вина.Нашето семейство в продължение на 18 години не се отоплява, а специално тази зима, особено кака Зорка, която живее в апартамент, а там е значително по-поносимо, което и самата тя признава, а ние от опит го знаем, не е проблем.
Защо след като много хора казват, че са невинни във всяко едно отношение и ги направиха дори световни герои, малтретирани, репресирани и т.н. не изискаха хората които е тяхна работа да съдействат инстанции, световни организации, които са неутрални и те да решат, кой прав, кой крив.ние контактуваме с хора, които са били почти в тяхното положение.те са били невинни, но са доволни, че са се отървали от смъртта.имали са право на компенсации и то не малки, но те не са ги потърсели, защото са били доволни, че са останали живи.Наблюдаваме медиците, тяхното близки.Учудва ни всичко, вида, държанието.тяхните близки бяха отдавна убедени, че няма да ги убият.дори кака зорка каза, че "Аз я чакам да отидем на почивка само двете с дъщеря си, медицинската сестра".Учудва ни, факта че близките, че хора които не ги познават са категорични, че те са невинни, ние не знаем, дали има някой, който да познава близките си или някой от екрана, за които може да гарантира.Факта, че ги обвиняват не във едно, а в много неща ми дава повод да мисля:Да допуснем, че не са виновни за най-тежкото обвинение, заразяването.Цитират, че в болницата е било голяма мръсотия, но защо те след като знаят, че това е опасно за тях и за пациентите остават да работят.близките им в България заявяваха, че многократно са им казвали да се върнат, но те категорично са отказвали, като са заявявали, че е много хубаво, че им плащат мн. добре.
Преставам да гледам вече телевизия, но това ми дава повод да мисля.
Моето мнение ще публикувам по-късно в блога си.
- v0x
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
Еееее, шефе оля се, добре, че си влза само в пощата, защото тук ако беше влязла...Мале, мале...sentinel написа:Ок, още сега ще го делна (след десеттина минути, за да мога да делна и този ми пост.
А по въпроса - ами съжалявам, ама май здраво са те настъпили по мазола
А ето го и моето мнение по въпроса: ЦЪК.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Финландците отново са най-щастливите в света, България е след Алжир и Либия
от Mozo » Чет Мар 19, 2026 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 14 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Мар 19, 2026 11:53
-
-
-
На кривия тръмпизъм са му виновни Украйна и Байдън. Русия с нова стъпка за война с НАТО (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Пет Мар 20, 2026 12:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 9 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Мар 20, 2026 12:05
-