Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Да вярвам ли ?Вие вярвате ли ?
- sko4
- Я елате пиленца при батко...

Да вярвам ли ?Вие вярвате ли ?
Прочетено: 773 пътиСтаростта не е порок , порок е глупостта !
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола

Re: Да вярвам ли ?Вие вярвате ли ?
Ясно
- не ни трябват микровълнови печки вече щом сиимаме GSM-и, аааа какво се случва с главите ни.............. 
" Заговори, че да те видя." - Сократ
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Не ми се мисли, особено като ми седят три до главата

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Преди време гледах нещо подобно. За 2 часа опекоха яйце с два мобилни телефона. Наистина не е за вярване.
Докато гледах клипчето си мислех само "леле топк*те ми!!!!"
Това ще взема да го пробвам - имам пуклива царевица, само ще изчакам да се приберат и другите телефони
Това ще взема да го пробвам - имам пуклива царевица, само ще изчакам да се приберат и другите телефони
- pasinet
- Лъч усмивка

- Обратна връзка:
Това съм го гледала и аз, цяло предаване и полемика имаше по темата, но да не забравяме, че това става само при много приближени телефони все пак. При реални разговори не! Предполага се, че никой няма да те търси и ще е до теб в стаята ти. Преувеличава се вредата от това. За мен е само сензация, не нещо което би ме разубедило да ползвам мобилен телефон.bebence написа:Преди време гледах нещо подобно. За 2 часа опекоха яйце с два мобилни телефона. Наистина не е за вярване.
Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
- fetus
- Почетен член

Все ми си струва ,че има нещо гнило.Снощи го пробвахме ,ама нищо.
Общо сме с 8 GSM-а.Явно са малко и трябват още

Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...

И аз снощи пробвах, но явно царевицата е стара, защото я нагрях и не се напука 
Не го вярвам.Пък и да е вярно все ми е 1.Като ми се ядат пуканки,купувам си и в микровълновата за няколко минути стават 
ааа ето от каде тук всички беха луднали да пекат пуканки с gsm-и....само дето не става така... едни познати пробваха това неколко пъти...даже купиха "най-пукливата" царевица, ама незнам нищо такова кат на клипчето да се случи... единственото което стана, беше че имахме доста време поводи за събиране и пиене
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Уди Алън се оправда за посещението си в Москва: Вярвам, че Путин тотално греши
от Mozo » Вто Авг 26, 2025 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 219 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo