История на гоблена
Видове бодове
Видове бодове
Схеми гоблени
схеми на птички
Каталози
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Това е твоят Светец закрилник-Свети Николай ЧудотворецMozo написа:![]()
![]()
![]()
Страхотни са![]()
![]()
.

Оффффф.Какъв водолей си ти тогава ?!Риба не ядял....Mozo написа:И най-странното е, че не мога да плувам, мразя да ходя на риба и не ям риба.

И на мен така.А конете ти са направо прекрасни....Както си забелязала, някои са схеми ,но другите са мое производство.Тадж Махал не съм го шила.Ши го една приятелка.По принцип на Крейтън гоблените се шият лесно и са много ефектни.Шиех окомплектовани гоблени, но сега си ги правя сама.Не си позволявам да замествам DMC с други марки, колкото и да са прехвалени.За мен това е конецът.Така и така влагаш част от себе си, поне да е като хората.А по отношение на качество и цветово разнообразие , DMC нямат равни.Rebba написа:Действа ми успокоително.

Реба много отдавна не съм шила гоблени хич няма и да спомена колко отдавна.Rebba написа: Стърчат ми конци на гърба. Запъхвам конеца, когато приключвам, но когато започвам ми стърчи.