Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Слушате ли чалга?
- dmitrii_98
- Начинаещ
Слушате ли чалга?
Слушате или не.
Последно промяна от Mozo на Чет Юли 16, 2009 17:03, променено общо 1 път.
Причина: Грешен раздел. Преместена.
Прочетено: 2333 пъти
Причина: Грешен раздел. Преместена.
- Zeroadhesion
- dark_angel
- VIP

Re: Слушате ли чалга?
Слушам.
някой чалга хит.Ти не чуваш ли?

Ами когато се разхождаш и те подминават коли,шофьорите слушат доста силничкоZeroadhesion написа:Не.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

dark_angel написа:Слушам.![]()
Офтопик:
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- videania
- Доктор

Всъщност, КАКВО Е ЧАЛГА ?! Някои причисляват към нея и останалата поп-фолк музика,където,макар и рядко се среща стойностна мелодия и текст(без да гледаш изпълнителките -толкова безвкусно облечени,силно-гримирани и полуголи,защото стойността на песента ,веднага пада).
- Zeroadhesion
Не.dark_angel написа:Ами когато се разхождаш и те подминават коли,шофьорите слушат доста силничкоZeroadhesion написа:Не.някой чалга хит.Ти не чуваш ли?
![]()
![]()
![]()
Офтопик:
- videania
- Доктор

Zeroadhesion написа:dark_angel написа:
Zeroadhesion написа:Не.
Ами когато се разхождаш и те подминават коли,шофьорите слушат доста силничконякой чалга хит.Ти не чуваш ли?
![]()
![]()
![]()
Подминаваш забързано,нали?Zeroadhesion написа: Не.
Аз съм я изключила от съзнанието си и все едно я няма.
Ще споделя,че при едно пътуване в чужбина с автобус,водачът на автобуса беше взел САМО една касета с музика и то-чалга .Въртя я,повтаря я,докато на няколко човека не ни издържаха нервите и го предупредихме да я скрие дълбоко и до завръщането ни в България да забрави за нея.
По принцип аз съм много толерантен човек и оставям хората около мен да решават свободно нещата,да правят свободно избора си,но ЧАЛГАТА е едно от малкото неща,които не приемам и мисля,че са във вреда на младите хора.Човек може прекрасно да се забавлява и с други видове музика...
- dmitrii_98
- Начинаещ
Против чалгата!!!
Едно е да чуваш, друго е да слушаш.Zeroadhesion написа:dark_angel написа:Ами когато се разхождаш и те подминават коли,шофьорите слушат доста силничкоZeroadhesion написа:Не.някой чалга хит.Ти не чуваш ли?
![]()
![]()
![]()
Против чалгата съм, простее ми...
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Абсолютно права сиvideania написа:Zeroadhesion написа:dark_angel написа:
Zeroadhesion написа:Не.
Ами когато се разхождаш и те подминават коли,шофьорите слушат доста силничконякой чалга хит.Ти не чуваш ли?
![]()
![]()
Подминаваш забързано,нали?Zeroadhesion написа: Не.
Аз съм я изключила от съзнанието си и все едно я няма.
Ще споделя,че при едно пътуване в чужбина с автобус,водачът на автобуса беше взел САМО една касета с музика и то-чалга .Въртя я,повтаря я,докато на няколко човека не ни издържаха нервите и го предупредихме да я скрие дълбоко и до завръщането ни в България да забрави за нея.
По принцип аз съм много толерантен човек и оставям хората около мен да решават свободно нещата,да правят свободно избора си,но ЧАЛГАТА е едно от малкото неща,които не приемам и мисля,че са във вреда на младите хора.Човек може прекрасно да се забавлява и с други видове музика...

- BURN5
- Жител на Wonderful Life

Че к'во й е началгицата....С нея ставам, с нея лягам...Даже GSM-ите ми звънят с избрани песни, определящи настроението и съзнанието ми.. 
Не слушам.