Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

проблем с монитора

feed Процесор, дънна платка, видео карта, RAM памет, захранващ блок, твърд диск, компютърна кутия.
dangerline
Регистриран

проблем с монитора

Мнение от dangerline »

съжалявам че пиша в тази тема но вече нз какво да правя ...
Имма проблем с монитора преди си работеше отлично но изведнъж спря мислех че е изгорял и го дадох на ремонт но майстора ми каза че си работи перфектно ... когато го включа в къщи тои не спри да се включва и изключва помислех че е от видео картата но като вържа ТВ аут си върви без проблеми ... забелязах че адептера на монитора също премигва и това ме наведе на мисълта че няма достатъчно ток ... но пък сичко друго си върви 6++ след известно време след като стой включен в мрежата монитора спира да се вкл. и изкл. но показва само черен екран след като натисна да ги вкл. пак същото се пофтаря някакви идеий ако имате моля сподете ги ...
Прочетено: 1318 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: проблем с монитора

Мнение от Mozo »

Първото нещо, което ми идва на ум е да го пробваш в друг контакт.
Изображение
dangerline
Регистриран

Мнение от dangerline »

Mozo написа:Първото нещо, което ми идва на ум е да го пробваш в друг контакт.
ами човек след като спре да мига и показва че сичко работи "уж" екрана продулжава да седи черен
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Пробва ли го в друг контакт? Пробвай го дори в друга стая. Ако не, отиваш при някой комшия, пускаш го при него и ако и там няма ядове, както и при майстора, проблема започва да се търси в РС - то.
Изображение
kakavida
Белият рицар
Белият рицар

Мнение от kakavida »

Взимаш монитора и отиваш при първия комшия,който ще го включи към нековия компютър,за да установиш дали е в изправност.Ако там недава проблеми,влизаш във видеокартата май беше и там четеш и правиш не нови херцове,а търсиш дали не сменил клонингите.После ако има кой да ти го направи,се проверява скрийнсърва или в контрол панела приверяваш на колко минути ,часа си отбелязъл да ти се изключва монитора Power Options.В първия прозорец ,там пише за монитора.
Обаче и аз го направих да не ми се изключва никога,но незнам защо се е изключил при изцялосна забрана да се пипа докачливото копче.Копчетата не влизат в гаранциите,крепят се на някаква платка и се трошат,за да си купуваш нов монитор за два-три месеца :evil: Са търсиме вариант за гаячен ключ с мониторски красив дизайн.Може да се замени рамката на монитора.Не се препоръчват и кухненски аксесоари със сензори и натискащи копчета. :tard:
Семейство Мейзга нямаха този проблем,нямаха и платки,нямаха и монитри :booty:
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо

Мнение от Kpuc »

А монитора тръба ли е или LCD?
Преди бях срещал подобен проблем при "тръбен". Някой от кондензаторите му беше заминал и се изключваше и включваше когато си поиска. А преди да стане това изобщо не се включваше и един "майстор" го "оправи". По неговите думи работел, а по моите наблюдения - вече работеше, но не както трябва
:обичам камината:
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Хардуер”