съжалявам че пиша в тази тема но вече нз какво да правя ...
Имма проблем с монитора преди си работеше отлично но изведнъж спря мислех че е изгорял и го дадох на ремонт но майстора ми каза че си работи перфектно ... когато го включа в къщи тои не спри да се включва и изключва помислех че е от видео картата но като вържа ТВ аут си върви без проблеми ... забелязах че адептера на монитора също премигва и това ме наведе на мисълта че няма достатъчно ток ... но пък сичко друго си върви 6++ след известно време след като стой включен в мрежата монитора спира да се вкл. и изкл. но показва само черен екран след като натисна да ги вкл. пак същото се пофтаря някакви идеий ако имате моля сподете ги ...
Прочетено: 1318 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
проблем с монитора
-
dangerline
- Регистриран
-
dangerline
- Регистриран
Re: проблем с монитора
ами човек след като спре да мига и показва че сичко работи "уж" екрана продулжава да седи черенMozo написа:Първото нещо, което ми идва на ум е да го пробваш в друг контакт.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Пробва ли го в друг контакт? Пробвай го дори в друга стая. Ако не, отиваш при някой комшия, пускаш го при него и ако и там няма ядове, както и при майстора, проблема започва да се търси в РС - то.

Взимаш монитора и отиваш при първия комшия,който ще го включи към нековия компютър,за да установиш дали е в изправност.Ако там недава проблеми,влизаш във видеокартата май беше и там четеш и правиш не нови херцове,а търсиш дали не сменил клонингите.После ако има кой да ти го направи,се проверява скрийнсърва или в контрол панела приверяваш на колко минути ,часа си отбелязъл да ти се изключва монитора Power Options.В първия прозорец ,там пише за монитора.
Обаче и аз го направих да не ми се изключва никога,но незнам защо се е изключил при изцялосна забрана да се пипа докачливото копче.Копчетата не влизат в гаранциите,крепят се на някаква платка и се трошат,за да си купуваш нов монитор за два-три месеца
Са търсиме вариант за гаячен ключ с мониторски красив дизайн.Може да се замени рамката на монитора.Не се препоръчват и кухненски аксесоари със сензори и натискащи копчета.
Семейство Мейзга нямаха този проблем,нямаха и платки,нямаха и монитри
Обаче и аз го направих да не ми се изключва никога,но незнам защо се е изключил при изцялосна забрана да се пипа докачливото копче.Копчетата не влизат в гаранциите,крепят се на някаква платка и се трошат,за да си купуваш нов монитор за два-три месеца
Семейство Мейзга нямаха този проблем,нямаха и платки,нямаха и монитри
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Живейте така, че да му е интересно.
А монитора тръба ли е или LCD?
Преди бях срещал подобен проблем при "тръбен". Някой от кондензаторите му беше заминал и се изключваше и включваше когато си поиска. А преди да стане това изобщо не се включваше и един "майстор" го "оправи". По неговите думи работел, а по моите наблюдения - вече работеше, но не както трябва
Преди бях срещал подобен проблем при "тръбен". Някой от кондензаторите му беше заминал и се изключваше и включваше когато си поиска. А преди да стане това изобщо не се включваше и един "майстор" го "оправи". По неговите думи работел, а по моите наблюдения - вече работеше, но не както трябва
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с ъпдейт на EndeavourOS
от Montoya » Сря Юни 25, 2025 06:48 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 10 Отговори
- 9780 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 26, 2025 23:04
-
-
-
Проблем с компакт диск
от ArchEnemy » Пет Яну 23, 2026 11:34 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 138 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Яну 23, 2026 23:58
-
-
-
Проблем с ъпдейт на CachyOS
от kracode » Чет Сеп 25, 2025 10:28 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 978 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Окт 03, 2025 18:10
-
-
-
Проблем с видео дрйавер за AMD
от cprog » Чет Ное 13, 2025 09:49 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 1469 Преглеждания
-
Последно мнение от cprog
Вто Ное 18, 2025 11:15
-
-
-
Имате ли проблем със шрифта в Ментата?
от бат-начо » Пон Юли 28, 2025 20:36 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 3 Отговори
- 1274 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Вто Юли 29, 2025 13:32
-