Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Излезе бета-версията на Ubuntu 10.04

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Нова тема Публикувай отговор
tolostoi
Пристрастéн
Пристрастéн

Re: Излезе бета-версията на Ubuntu 10.04

Мнение от tolostoi »

Не е по-зле, цигарите са си ОК, че ми се допуши даже :усмивка1:
Внаги съм мислел, че ати спъват линукс, тоя път се преебах и аз, лаптопа е с ати карта Х1300 (мобилити радеон) и на lucid дава на цветни снежинки :lol: ужаааас, почват още от сплашскрийна и си остават на десктопа :clap: тва е заради новото фенси чудо, видеото да е в ядрото, как ме мързи да рипортвам бъг ... то ме мързи да проверя дали някой преди мене не го е рипортнал, че какво остава за дуго :razz: . Абе как да ги обясня тия цветни снежинки по десктопа, тва все едно някой с трабант да го форсира пред блока пък ти да гледаш на цветен телевизор София първа програма, ефекта е същия :---)

Едит: Шакер, Мозо нещо мълчи, може да прави бан листата :angel4:
Прочетено: 2518 пъти
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

tolostoi написа:Не е по-зле, цигарите са си ОК, че ми се допуши даже :усмивка1:
Внаги съм мислел, че ати спъват линукс, тоя път се преебах и аз, лаптопа е с ати карта Х1300 (мобилити радеон) и на lucid дава на цветни снежинки :lol: ужаааас, почват още от сплашскрийна и си остават на десктопа :clap: тва е заради новото фенси чудо, видеото да е в ядрото, как ме мързи да рипортвам бъг ... то ме мързи да проверя дали някой преди мене не го е рипортнал, че какво остава за дуго :razz: . Абе как да ги обясня тия цветни снежинки по десктопа, тва все едно някой с трабант да го форсира пред блока пък ти да гледаш на цветен телевизор София първа програма, ефекта е същия :---)

Едит: Шакер, Мозо нещо мълчи, може да прави бан листата :angel4:
На щайгата с RADEON 9600, Lucid върви идеално, а на лаптопа Х-а не се пуска, след като кача на nViDIA драйвъра. Сигурно KDE е виновно, ни го е срам :evil4: . Иначе за снежинките ти, причината е заради Qt библиотеките, не ATI :evil4: .
А за бан листата може да си прав, то тази тема я превърнахе в KDE vs. GNOME, а не за Lucid :lol: . Aз съм нещо като cleaver, ама само че втора версия - освен с Windows джедайте, нападам и GNOME джедайте :) .
Впрочем вчера излезна Beta 2 :hello1:

Едит : Казва се Шейкър, а не Шакер :lol:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, бе, егати тиранина ме изкарахте :lol: .

Аз определено имам ядове с радеон, но се справям някак. Това не е от графичната среда, нали :p :p :p
Офтопик:
Джедаите :p
Изображение
tolostoi
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от tolostoi »

Shaker написа: Иначе за снежинките ти, причината е заради Qt библиотеките, не ATI :evil4: .
Еййй най-после една мъжка приказка, ще стане човек от тебе, да знаеш :mrgreen:
Shaker написа: Едит : Казва се Шейкър, а не Шакер :lol:
Е ти па ся, нали знаеш, че ми е все тая, ако ти прече ще го копи/пействам :)

Мозо, давай твърдо, ако през втората световна имаше КДЕ, Хитлер тях щеше да погне, не да се занимава с евреи и т.н. глупости :toothy10:
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Gnome хумора цепи :lol:
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

tolostoi написа: Мозо, давай твърдо, ако през втората световна имаше КДЕ, Хитлер тях щеше да погне, не да се занимава с евреи и т.н. глупости :toothy10:
Тук абсолютно грешиш ! :) Хитлер никога нямаше да нападне KDE, защото това е швабско творение. GNOME е американско творение, а нали знаеш лафа за американците ? :evil4: \:D/
Днес измислих нещо :

GTK вреди на вас и на другите около вас \:D/
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”