Внаги съм мислел, че ати спъват линукс, тоя път се преебах и аз, лаптопа е с ати карта Х1300 (мобилити радеон) и на lucid дава на цветни снежинки
Едит: Шакер, Мозо нещо мълчи, може да прави бан листата
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
На щайгата с RADEON 9600, Lucid върви идеално, а на лаптопа Х-а не се пуска, след като кача на nViDIA драйвъра. Сигурно KDE е виновно, ни го е срамtolostoi написа:Не е по-зле, цигарите са си ОК, че ми се допуши даже![]()
Внаги съм мислел, че ати спъват линукс, тоя път се преебах и аз, лаптопа е с ати карта Х1300 (мобилити радеон) и на lucid дава на цветни снежинкиужаааас, почват още от сплашскрийна и си остават на десктопа
тва е заради новото фенси чудо, видеото да е в ядрото, как ме мързи да рипортвам бъг ... то ме мързи да проверя дали някой преди мене не го е рипортнал, че какво остава за дуго
. Абе как да ги обясня тия цветни снежинки по десктопа, тва все едно някой с трабант да го форсира пред блока пък ти да гледаш на цветен телевизор София първа програма, ефекта е същия
Едит: Шакер, Мозо нещо мълчи, може да прави бан листата

Еййй най-после една мъжка приказка, ще стане човек от тебе, да знаешShaker написа: Иначе за снежинките ти, причината е заради Qt библиотеките, не ATI.
Е ти па ся, нали знаеш, че ми е все тая, ако ти прече ще го копи/пействамShaker написа: Едит : Казва се Шейкър, а не Шакер
Тук абсолютно грешиш !tolostoi написа: Мозо, давай твърдо, ако през втората световна имаше КДЕ, Хитлер тях щеше да погне, не да се занимава с евреи и т.н. глупости