Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Презентация

Споделен проблем - половин проблем.
Аватар
roki
Пристрастéн
Пристрастéн
Обратна връзка:

Презентация

Мнение от roki »

Може ли някой да ми намери презентация на тема "Аристотел биография " Или "Платон биография" Аз търсих ама неможах да намеря ....
Прочетено: 471 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Презентация

Мнение от Mozo »

С презентациите е кофти. Няма много из нета. Може да се наложи сам да си я направиш 8-[ 8-[ 8-[
Изображение
Аватар
roki
Пристрастéн
Пристрастéн
Обратна връзка:

Мнение от roki »

Накрая ще се наложи да я направя ... Ама нещо ми се прецакал офиса и ще трябва да го сменям :D
angelche
Спамер
Спамер

Мнение от angelche »

roki написа:Може ли някой да ми намери презентация на тема "Аристотел биография " Или "Платон биография" Аз търсих ама неможах да намеря ....
Напиши в google - Аристотел.ppt и ще ти излязат много презентации, но на английски, избери си една и превеждай, щом не ти се прави.
:слънце: Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително!
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Аватар
jeijeiskocha
Начинаещ

Мнение от jeijeiskocha »

Ако искаш, намери ми инфо, аз за около 20 минути ще ти направя презентацията.
За кога ти е?
angelche
Спамер
Спамер

Мнение от angelche »

jeijeiskocha написа:Ако искаш, намери ми инфо, аз за около 20 минути ще ти направя презентацията.
За кога ти е?
:shock: Сериозно? Много си добра значи. На мен само двайсетина минути ми отнема да си направя темплейтите за 20-тина слайда. Още толкова да направя хипервръзките. Още толкова да изчета материала и да реша кое ще остане на слайдовете и кое ще отиде в коментарите. За подходящи изображения да не говорим, това май ми отнема най-много време, а да не говорим ако трябва и сама да ги правя. Да не забравя и ефектите, ако обекта е от няколко части да ги групирам, да му избера подходящия ефект... това е повече от минута на обект, на всеки слайд поне по един такъв.
:слънце: Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително!
"Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Sania Semova
Регистриран

Мнение от Sania Semova »

то не е никак трудно да се направи презентация, особено като имаш вече подготвен материал, който да качиш в нея.
успех :)
Аватар
roki
Пристрастéн
Пристрастéн
Обратна връзка:

Мнение от roki »

Презентацията ми беше за вчера ...Поради технически причини неможех да влезна да ви кажа :D Иначе мерси на всички отзовали се :) Аз си я направих криво ляво :D
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”