Купих тази глупост и сега не ще да тръгне.Следвам упътването за инсталиране и се въртя в един омагьосан кръг
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
KAPPA Mouse - Wireless USB,
- fetus
- Почетен член

KAPPA Mouse - Wireless USB,
Купих тази глупост и сега не ще да тръгне.Следвам упътването за инсталиране и се въртя в един омагьосан кръг
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...

- fetus
- Почетен член

Re: KAPPA Mouse - Wireless USB,
Сагата ми има продължение. Отидох до магазина за да съм сигурна, че проблемът не е в мен. Пробваха си стоката и се оказа , че не работи. Замениха ми с :

Пробвахме я на място и работеше. В къщи , обаче , пак иска диск за инсталация. Ще се гръмна !!!!
Пробвахме я на място и работеше. В къщи , обаче , пак иска диск за инсталация. Ще се гръмна !!!!
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Иска ти диск за блутуут устройството
В комплекта трябва да са ти дали.

- fetus
- Почетен член

Няма такъв диск, а и в магазина тръгна без дискMozo написа:Иска ти диск за блутуут устройствотоВ комплекта трябва да са ти дали.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

В магазина може да са имали вече инсталирани драйвърите
Когато вкараш блутуут устройството, системата изкарва ли ти някаква индикация? Че е намерено ново устройство и неща в такъв дух?
Когато вкараш блутуут устройството, системата изкарва ли ти някаква индикация? Че е намерено ново устройство и неща в такъв дух?

- fetus
- Почетен член

Да, изписва ми , че има нов хардуер. Сложете CD за да инсталирате .....Мисля си , че нещо от компа става. :плач:Mozo написа:В магазина може да са имали вече инсталирани драйвърите![]()

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не е от компютъра, това е чисто софтуерен "проблем". Няма как да инсталираш дадено устройство без драйвъри. Виновни са онези от магазина, че не са ти дали диск. Дай на системата сама да потърси и автоматично да ги инсталира. Ако не стане, дай точния модел, за да видим дали можем да намерим драйвъри из нета.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Дръпни това:
http://download.cnet.com/Bluetooth-Stac ... 95448.html
След това дръпни и инсталирай това:
http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php
Изкарай блутуут устройството от USB - то, стартирай инсталацията. По някое време ще те прикани да сложиш блутуута, слагаш го, продължаваш. След това трябва да ти е разпознато
http://download.cnet.com/Bluetooth-Stac ... 95448.html
След това дръпни и инсталирай това:
http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php
Изкарай блутуут устройството от USB - то, стартирай инсталацията. По някое време ще те прикани да сложиш блутуута, слагаш го, продължаваш. След това трябва да ти е разпознато

- fetus
- Почетен член

Пуснах и сима да търси и пак нищо.. Моделът е Logitech -Wireless M185Mozo написа:Не е от компютъра, това е чисто софтуерен "проблем". Няма как да инсталираш дадено устройство без драйвъри. Виновни са онези от магазина, че не са ти дали диск. Дай на системата сама да потърси и автоматично да ги инсталира. Ако не стане, дай точния модел, за да видим дали можем да намерим драйвъри из нета.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Дръпни блутуут стака, който съм ти посочил по-горе и го инсталирай по описания начин
За съжаление трябва да ставам
За съжаление трябва да ставам

Много обичам да седя и да гледам сеира на гъзарчета, които си мислят, че като дадат много пари за тарикатска мишка ще цъфнат и ще вържат. И после седя и им се смея докато се мъчат да подкарат тарикатската мишка, псуват магазина, псуват производителя, а аз с моята "морално остаряла" мишка само пъхам в буксата и тръгва, даже и драйвери не иска.
Оказва се, че с мишка за 12 лв. аз съм по-голямо гъзарче от тези, които могат да си позволят да дадат майка си и баща си за мишка. 
А аз много се кефя на такива като теб.Нали се сещаш че тези "гъзарчета" утре като имаш проблем и ти че както гледам не са ти малко ще ти отговорят по същия начин.Човека има проблем а ти му се присмиваш и да не мислиш че тази мишка е по скъпа от твоята почти съм сигурен че разликата не е голяма.rado84 написа:Много обичам да седя и да гледам сеира на гъзарчета, които си мислят, че като дадат много пари за тарикатска мишка ще цъфнат и ще вържат. И после седя и им се смея докато се мъчат да подкарат тарикатската мишка, псуват магазина, псуват производителя, а аз с моята "морално остаряла" мишка само пъхам в буксата и тръгва, даже и драйвери не иска.Оказва се, че с мишка за 12 лв. аз съм по-голямо гъзарче от тези, които могат да си позволят да дадат майка си и баща си за мишка.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Радо, този пост беше абсолютно ненужен. Ще те помоля да се възпираш от подобни коментари, още повече на уважавани от целия форум личности като Фет
Аз също не съм привърженик на този тип мишки, но всеки има право на избор, което не ни дава право да обиждаме.