Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

KAPPA Mouse - Wireless USB,

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Аватар
fetus
Почетен член
Почетен член

KAPPA Mouse - Wireless USB,

Мнение от fetus »

Изображение
Купих тази глупост и сега не ще да тръгне.Следвам упътването за инсталиране и се въртя в един омагьосан кръг :banghead: Малко помощ, моля.... :pray:
Прочетено: 852 пъти
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...
Изображение
Аватар
fetus
Почетен член
Почетен член

Re: KAPPA Mouse - Wireless USB,

Мнение от fetus »

Сагата ми има продължение. Отидох до магазина за да съм сигурна, че проблемът не е в мен. Пробваха си стоката и се оказа , че не работи. Замениха ми с :

Изображение
Пробвахме я на място и работеше. В къщи , обаче , пак иска диск за инсталация. Ще се гръмна !!!!
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Иска ти диск за блутуут устройството :) В комплекта трябва да са ти дали.
Изображение
Аватар
fetus
Почетен член
Почетен член

Мнение от fetus »

Mozo написа:Иска ти диск за блутуут устройството :) В комплекта трябва да са ти дали.
Няма такъв диск, а и в магазина тръгна без диск
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

В магазина може да са имали вече инсталирани драйвърите :roll:

Когато вкараш блутуут устройството, системата изкарва ли ти някаква индикация? Че е намерено ново устройство и неща в такъв дух?
Изображение
Аватар
fetus
Почетен член
Почетен член

Мнение от fetus »

Mozo написа:В магазина може да са имали вече инсталирани драйвърите :roll:

Когато вкараш блутуут устройството, системата изкарва ли ти някаква индикация? Че е намерено ново устройство и неща в такъв дух?
Да, изписва ми , че има нов хардуер. Сложете CD за да инсталирате .....Мисля си , че нещо от компа става. :плач:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не е от компютъра, това е чисто софтуерен "проблем". Няма как да инсталираш дадено устройство без драйвъри. Виновни са онези от магазина, че не са ти дали диск. Дай на системата сама да потърси и автоматично да ги инсталира. Ако не стане, дай точния модел, за да видим дали можем да намерим драйвъри из нета.
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дръпни това:

http://download.cnet.com/Bluetooth-Stac ... 95448.html

След това дръпни и инсталирай това:

http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php

Изкарай блутуут устройството от USB - то, стартирай инсталацията. По някое време ще те прикани да сложиш блутуута, слагаш го, продължаваш. След това трябва да ти е разпознато :thumbright:
Изображение
Аватар
fetus
Почетен член
Почетен член

Мнение от fetus »

Mozo написа:Не е от компютъра, това е чисто софтуерен "проблем". Няма как да инсталираш дадено устройство без драйвъри. Виновни са онези от магазина, че не са ти дали диск. Дай на системата сама да потърси и автоматично да ги инсталира. Ако не стане, дай точния модел, за да видим дали можем да намерим драйвъри из нета.
Пуснах и сима да търси и пак нищо.. Моделът е Logitech -Wireless M185
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дръпни блутуут стака, който съм ти посочил по-горе и го инсталирай по описания начин :)

За съжаление трябва да ставам :sick:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Допълних си горния пост :)
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Какво стана, Фет :)
Изображение
rado84
VIP
VIP

Мнение от rado84 »

Много обичам да седя и да гледам сеира на гъзарчета, които си мислят, че като дадат много пари за тарикатска мишка ще цъфнат и ще вържат. И после седя и им се смея докато се мъчат да подкарат тарикатската мишка, псуват магазина, псуват производителя, а аз с моята "морално остаряла" мишка само пъхам в буксата и тръгва, даже и драйвери не иска. :toothy10: Оказва се, че с мишка за 12 лв. аз съм по-голямо гъзарче от тези, които могат да си позволят да дадат майка си и баща си за мишка. :evil4:
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

rado84 написа:Много обичам да седя и да гледам сеира на гъзарчета, които си мислят, че като дадат много пари за тарикатска мишка ще цъфнат и ще вържат. И после седя и им се смея докато се мъчат да подкарат тарикатската мишка, псуват магазина, псуват производителя, а аз с моята "морално остаряла" мишка само пъхам в буксата и тръгва, даже и драйвери не иска. :toothy10: Оказва се, че с мишка за 12 лв. аз съм по-голямо гъзарче от тези, които могат да си позволят да дадат майка си и баща си за мишка. :evil4:
А аз много се кефя на такива като теб.Нали се сещаш че тези "гъзарчета" утре като имаш проблем и ти че както гледам не са ти малко ще ти отговорят по същия начин.Човека има проблем а ти му се присмиваш и да не мислиш че тази мишка е по скъпа от твоята почти съм сигурен че разликата не е голяма.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Радо, този пост беше абсолютно ненужен. Ще те помоля да се възпираш от подобни коментари, още повече на уважавани от целия форум личности като Фет =; Аз също не съм привърженик на този тип мишки, но всеки има право на избор, което не ни дава право да обиждаме.
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Софтуер”