Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

бай Спиро Опълченеца за епичните битки на връх Шипка

Интересни неща из нета.
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

бай Спиро Опълченеца за епичните битки на връх Шипка

Мнение от Nibelung »

Завежда даскалицата децата при бай Спиро опълченеца и казва:
- Дечица сега бай Спиро ще ви разкаже за епичните битки на връх Шипка!
И бай Спиро започва:
- То даскалице, к'во да ти кажа! То беше през лятото ама вальеше един такъв ситен дъждец и така беша разкаляло навсякъдье и са пързуляше, ама са пързуляше значи мамата си джас ти казвам. То са пързуля ама те поганците таковото лазят нагорье по хълма мамата си джас ти казвам. И по едно време гледам един излази право срщу мене ама аз съм са прикрил и той ма не вижда. И са огледа огледа, па си извади онази работа и взе да пикай. Тъй де напънало го отвътре някак. Аз викам ша ми пикаеш! И му викам "Стой!" да го сецна демек, а той се сецна и взе, че пушна! Ама аз се наведох и фишекът мина изотгоре ми. Аз пушнах и той падна-а-а-а! Той падна, ама таковата му не пада ша знаиш! Викам си "ша му се сера на таковата". И рекох да му се сера на таковата ама то нали са пързуляше значи ...
Даскалицата, адски притеснена от предположенията си свързани с очакваната развръзка го прекъсва:
- Бай Спиро, а ти сънуваш ли моменти от тези героични битки, в които си участвал?
- Ам чи сънувам ма даскаличке, как да не сънувам. Вървя си аз със знамето през гората и изведнъш гледам срещу мене лети фишек! Аз в ляво и фишекът вляво, аз вдясно и той вдясно и бам уцели ма и са отвори една рана мамата си джас ти казвам! К'во да прая, к'во да прая, хванах знамето и почнах да късам. Късам знамето блъскам в раната, късам знамето блъскам в раната тая рана все по-голяма става. По едно време бабата ме бута "Бе Спиро! Не стига, че накъса чаршафа ми къде го навря бре!"

:lol:
Прочетено: 221 пъти
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: бай Спиро Опълченеца за епичните битки на връх Шипка

Мнение от Mozo »

Nibelung написа:"Бе Спиро! Не стига, че накъса чаршафа ми къде го навря бре!"
:lol: :lol: :lol: