1Значещи цифри – значещи са цифрите, който колич изразяват дад величина, или дад анал резултат. Резултата трябва да изразява стойността на величината и да бъде достоверен, т.е. цифр резултат, трябва да съдържа само една съмнителна цифра. Брая на зн циф и на съмн цифра в една измервана величина се опр от грешката на измерителния кприбор или на апарата. Нулата също се използва като зн циф и катао средство за уточняване на мястото на десет запетая. При умнож или деление на стойностите на няколко величини, с различен бр зн циф, то произв или частното приемат бр на зн циф на най-малко достоверната величина. При + и – на стойностите на величини с различен бр зн циф, получ резултат, след десетичната запетая, приема бр на зн циф на числото с най-малък бр зн циф след дес запетая.
Анал сигнал - измервано физ свойство. АХ използва всички интензивни и екстензивни св-ва на металите:
а) инт – св-ва който качестевено характеризират дад обект:
...................................
Прочетено: 264 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Химия - ХТМУ
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Химия - ХТМУ
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!