Жалко, че не можем да го докараме тук.
Ето първия откъс:
http://forums.data.bg/index.php?s=0cd32 ... p=15547521
Аз съм имал много възможности с негърките - и в институтите съм се учил с куп такива, и в Куба съм бил и в разни африкански места и пр. - обаче на мен негрите ми миришат, направо от няколко метра ги чувствам само по миризмата. Едно това ми стига да си ходя и досега девствен в това отношение.
Но даже с неособенно миризлива или даже съвсем не миризлива, работата не стана. Излишното въображение и обща култура само пречат на здравия секс - то това си е животинска работа.
Историята беше в Санто-Доминго, ние там прилетяхме с един приятел-естонец, а тия две негърки, или по-скоро мулатки, ни срещнаха в летището от хотела. Едната шофираше, а другата беше за екскурзовод. Първия ден ни разкарваха да разгледаме града и пр., а на втория ден ние ги поканихме на вечеря. Естонеца си хвърли окото на екскурзоводката - много висока и по негърски къдрава и въобще по-негроидна. На мен ми остана шофьорката - на лице беше почти човекоподобна и симпатична, макар и доста мургава и общо взето приятна във всички отношения, а дупе показваше на 9 по 10 балната система. Важното беше, че почти не ми миришеха, а може даже и съвсем, а аз просто съм малко мнителен и така ми се е струвало.
Та вечерта работите вървяха гладко и аз вече си мислех, че ще го севтосам и черното. След вечерята се преместихме в някакъв бар и там шофьорката видя някави свои познати и побягна при тях нещо да им каже. А аз седя и от няколко метра ги наблюдавам как си приказват и жестикулират и тука ми се стори нещо странно и неприятно познато в мимиката, жестовете и въобще в пластиката на телодвиженията им.
Тъкмо реших да запаля една пуретка и спомних какво ми напомнят и къде съм го виждал - предишната вечер преди да заспя гледах по телевизора някакъв документален филм за суматранските орангутани. Тия орангутани точно трябва да са наши далечни братовчеди или поне на доминиканските негри и мулати, защото на тях им е останала в наследство орангутанската пластика.
Аз може да съм всякакъв но точно не съм зоофил и това наблюдение много ме секна и ми изби всякакъв мерак за черно. Героически се опитвах да разсея и разредя с ром тия впечатления, но проклетите орангутани яко ми бяха заседнали в главата. Опитвам се да си представя кръглото и гладко дупе на шофьорката но след миг пак ми се привижда косматия орангутански задник без талия и с къси, криви крака .... Не се лекува ... Направо бегай и се спасявай докато съвсем не си станал импотент
Лошото беше, че се цепеше компанията. Естонеца вече значително беше напреднал с екскурзоводката - тая му седи на колената, а тоя я прегърнал като първомайски плакат и я гъделичка с червената си брада. Аз направих отчаян и подъл опит да му разваля и на него настроените с въпроса "Не ти ли мирише?". Обаче той бодро отговаря "Мирише ми на животински секс". За "животински" по-добре да не беше споменавал ...
Тука аз поглеждам на тях и това окончателно ме уби - екскурзоводката и така беше бая висока и отгоре на това му седи на колената и понеже естонеца я гъделичка с брадата, тая се извива и физиономията и се оказва много близко и направо против моята. Тая хубавица си имаше типично негърска дебела долна джука, която и без това не се затваряше плътно, а тука след няколко коктейла и толкова гъдел тая джука стана въобще крива и увиснала, престана съвсем да се затваря и като, че ли живееше сама по себе си ... като у суматранските братчеди ..