Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Мнение за Samsung Galaxy Trend2
- fifi_fifito
- Дарител

Мнение за Samsung Galaxy Trend2
Този телефон си харесах
https://www.vivacom.bg/bg/residential/u ... tab-prices
Прочетено: 311 пъти
https://www.vivacom.bg/bg/residential/u ... tab-prices

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Мнение за Samsung Galaxy Trend2
От мен добра дума за Самсунг няма да чуеш, но си изчакай Зеро, знаеш, че той е най в час
Още повече, че от оператор никога не бих си купил телефон. Заради въображаемо по-добър съпорт да им набивам по 200 лева отгоре на модел, няма как да стане 

- fifi_fifito
- Дарител

Зеро за Самсунг, предполагам нищо няма да каже
http://www.kaminata.net/post749734.html#p749734
http://www.kaminata.net/post749734.html#p749734

- fifi_fifito
- Дарител

Да, ако бяха хубави, той щеше да си вземе Самсунг, а не Сони,но сонито е много скъпо, и не мога да си го позволя.

Таблета който така великодушно оплюх >ТУК< (можех много повече) е точно Sony.
Както се вижда не съм плюл по хардуера, но... има и друго освен него. 
За мен не е важен толкова производителя, колкото поддръжката и отношението към клиента в което се включва и производителя, а отношението към клиента от Sony е като на ябълката т.е. "клиента винаги може да се остриже още... и какво от това. Важното е че той се чувства щастлив по този начин". Имах два модела телефони Sony Ericsson, които бяха за времето си впечатляващи, но поддръжката... Просто в даден момент като решиха от Sony че са взели максимума, направо удариха шалтера на сайта с поддръжката. Сега с таблета си който е само на две години имам същия проблем. Стария софтуер не работи, защото не го поддържали вече (ами да го пуснат да си работи неподдържан, но това не е политика на фирмата), а новият... не е чувал за таблета ми, който не е чак толкова стар - две години. Важното е че "знаят за проблема".
В случая е избран и телеком, а коректност и поддръжка да се чака от телеком.... Доста ще се почака.
Разбира се лично мнение, а и винаги има изключения.
За мен не е важен толкова производителя, колкото поддръжката и отношението към клиента в което се включва и производителя, а отношението към клиента от Sony е като на ябълката т.е. "клиента винаги може да се остриже още... и какво от това. Важното е че той се чувства щастлив по този начин". Имах два модела телефони Sony Ericsson, които бяха за времето си впечатляващи, но поддръжката... Просто в даден момент като решиха от Sony че са взели максимума, направо удариха шалтера на сайта с поддръжката. Сега с таблета си който е само на две години имам същия проблем. Стария софтуер не работи, защото не го поддържали вече (ами да го пуснат да си работи неподдържан, но това не е политика на фирмата), а новият... не е чувал за таблета ми, който не е чак толкова стар - две години. Важното е че "знаят за проблема".
В случая е избран и телеком, а коректност и поддръжка да се чака от телеком.... Доста ще се почака.
Последно промяна от Inferlin на Пет Дек 26, 2014 17:23, променено общо 1 път.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ами, да, има го и този момент. Какво да ти кажа - бюджетен телефон, от който не можеш да очакваш кой знае какво, но ти си го знаеш. Не съм много в час със смартфоните, но бих си потърсил някакъв еквивалент на подобна цена, но от друга марка. Аз още си карам с джава телефон и си ми е суперfifi_fifito написа:Да, ако бяха хубави, той щеше да си вземе Самсунг, а не Сони,но сонито е много скъпо, и не мога да си го позволя.
Ехх, Сони-Ериксон...Inferlin написа:Таблета който така великодушно оплюх >ТУК< (можех много повече) е точно Sony.
За мен не е важен толкова производителя, колкото поддръжката и отношението към клиента в което се включва и производителя, а отношението към клиента от Sony е като на ябълката т.е. "клиента винаги може да се остриже още... и какво от това. Важното е че той се чувства щастлив по този начин". Имах два модела телефони Sony Ericsson, които бяха за времето си впечатляващи, но поддръжката... Просто в даден момент като решиха от Sony че са взели максимума, направо удариха шалтера на сайта с поддръжката. Сега с таблета си който е само на две години имам същия проблем. Стария софтуер не работи, защото не го поддържали вече (ами да го пуснат да си работи неподдържан, но това не е политика на фирмата), а новият... не е чувал за таблета ми, който не е чак толкова стар - две години. Важното е че "знаят за проблема".![]()
В случая е избран и телеком, а коректност и поддръжка да се чака от телеком.... Доста ще се почака.![]()

Имам и телефон от по-старите със Symbian Nokia 6680 и дори и тя има мултитаскинг (за разлика от първите ябълки), можеш да си пуснеш музика примерно и да си браузвъш в интернет (ако микроскопичната памет стигне, но някак почти стига). Може да работи и порт на DOOM2 (телефон без DOOM2 какъв телефон е?
) но за мен беше по-важното SSH терминала и други подобни неща, но... като се наложи да го използвам, се чувствам като с вързани две ръце и подскачащ на един крак... Ужасно е. Освен това не мога да реша малкото дисплейче с кое око да го гледам защото и за двете не е възможно едновременно....
А и телефона ми е... още няколко телефона практически, чрез няколко VOIP акаунта а това Nokia-та го владее ама много трудно някак, макар и възможно.
Да, стария ми HTC Sensation изкарва само два дена... почти (срещу 5-те дни на Nokia-та) но веднъж на два дена все се замотавам там където има ток.
Все пак всеки търси различно нещо от телефона си.
А по темата... Купува се просто харесания телефон и това е.
Така мисля.
Важното е да си направиш някоя малка радост, защото... трудно може да се очаква някой друг да направи нещо за теб.
Просто за да няма ядове се избира коректен магазин с добра поддръжка и това е. 
А и телефона ми е... още няколко телефона практически, чрез няколко VOIP акаунта а това Nokia-та го владее ама много трудно някак, макар и възможно.
Все пак всеки търси различно нещо от телефона си.
А по темата... Купува се просто харесания телефон и това е.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Сони-Ериксон са единствените, доколкото знам джава телефони, които също имат мултитаскинг
Фифи си знае най-добре, аз Самсунг ги недолюбвам за телефони и телевизори, но това си е мое мнение. Има и нещо друго, че се превърнаха в нещо като Голф 3, а мен това никак не ме кефи.

- Zeroadhesion
Фифи, ти си решаваш.
Аз единственото, което мога да направя е да ми кажеш изискванията си за нов смартфон и да ти дам няколко предложения.
Аз единственото, което мога да направя е да ми кажеш изискванията си за нов смартфон и да ти дам няколко предложения.
- fifi_fifito
- Дарител

Ами,честно казано аз взех въпросния телефон, може и да съм сгрешил,но каквото такова, взех го от техно маркет.за 193 лв.просто ми се развали стария телефон и трябваше да си взема някакъв.

- Zeroadhesion
Ако си доволен от него, значи не си сгрешил
Всеки има различни претенции. Едни не искат да е пластмасов, други искат да му държи батерията, трети искат да има много рам и т.н. Щом те удовлетворява не виждам как ще си сгрешил. 
- fifi_fifito
- Дарител

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Ограниченията за внос в Китай сринаха оперативната печалба на Samsung
от Mozo » Сря Юли 09, 2025 11:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 73 Преглеждания