Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Интернет любов

Хоби, интереси, съвети
TheMusic
Регистриран

Интернет любов

Мнение от TheMusic »

Е, дами, как мислите? Има ли любов по интернет или за да има връзка трябва двамата да се познават лично?
Прочетено: 5501 пъти
ИзображениеИзображение

Днес те обичам повече от вчера
Sairento Mori
Регистриран

Мнение от Sairento Mori »

Защо да няма :] дали ще пишеш с някого или ще говориш с него..
+ това че има и камери :]
Аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Обратна връзка:

Мнение от Атараксия »

Мисля си, че любов "само" по Интернет няма да се получи - в един момент все някъде трябва да се появи и факторът "личен контакт". Иначе чувствата ще зациклят и това ще доведе до омръзване. От друга страна обаче връзка, започнала по Интернет, лесно може да доведе до куп неприятности, недоразумения и разочарования, защото той може и да се изкарва Зевс Олимпийски, а да видиш в един момент насреща си братовчеда на Гонзо Виелицата. :)
Нямам особена вяра на психично здравите!...
Изображение
Аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

има...твърде много приятели познавам, запознали се по този начин, за да не го твърдя, както преди известно време, но сега вече съм обедена...единствено остава въпроса дали човек е склонен, и какво би го подтикнало за подобно нешо, мен лично - нищо...не намирам нищо интересно в това, нито пък обяснение как може човек да изпита привличане от толкова голямо разстояни, но не отричам, защото не съм опитвала :smile:
Аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

ще пробвам, само че ме е страх - първият път ще боли ли ?!? :lol: :lol: :lol: (шегувам се)
Аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

хах :smile: ;-)
qnica
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от qnica »

=D> PDT_Love_13
Аватар
sko4
Я елате пиленца при батко...
Я елате пиленца при батко...

Мнение от sko4 »

Съд.
Съдят изнасилвач, изнасилил мъж.Съдията пита потърпевшия:
-Кажете моля ви,как стана деянието?
Мъжът;
-Ами господин съдия, много ме болеше...
Бурен смях в залата
Съдиятя, с тъничък глас:
-Какво се смеете,бе знаете ли как боли първия път....
Старостта не е порок , порок е глупостта !
Need_some_blood
Регистриран

Мнение от Need_some_blood »

Има нет любов. Днеска например се целувах с един с който се бяхме запознали по чата. #-o Ама сега се чувствам употребена един вид. :confused1: Обичай те се ! НО не прекалявайте [ ! ]
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е защо употребена?
Аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Обратна връзка:

Мнение от Атараксия »

Не знам дали Интернет е подходящият старт за една връзка - честно. Лично аз май трудно бих се съгласила на нещо подобно. Това от една страна. От друга обаче Интернет е идеалното пространство за един качествен флирт с непознат например, но това е за онези, които оценяват флирта поне на едно ниво със секса, а защо не и повече! Все едно си на среща, но не точно. Не поемаш ангажименти, не плащаш сметката, не те зяпат... И винаги можеш да си тръгнеш, ако нещо не ти изнася, оправдавайки се със срив в сървъра например.
Има си скрито очарование в това да флиртуваш с човек, когото никога не си виждал и може би никога няма да видиш. Въображението е силен стимул, защото - кой знае - отсреща може да седи пред компютъра и човекът, когото цял живот си търсил/а.
Да, и аз имам познати, започнали връзка след запознанство някъде из виртуалното пространство, така че явно е възможно. Проблемът донякъде идва от доста голямата възможност да останеш разочарован и дори наранен по един или друг начин. Защото ако той/тя се окаже, че е просто невзрачно мишле, това не би било толкова важно, но ако се осаже, че си налетял/а на превъртял психопат, пропуснал да си пие хапчетата в последните дни, тогава вече... Знаете. Има цял куп филми и романи по този сюжет.
Изображение
Need_some_blood
Регистриран

sentinel написа:
Need_some_blood написа: Има нет любов. Днеска например се целувах с един с който се бяхме запознали по чата. #-o Ама сега се чувствам употребена един вид. :confused1: Обичай те се ! НО не прекалявайте [ ! ]
От колко време се познавате и защо съжаляваш?
Да не би да имаше лош дъх?
Защото аз не съм такава... смисъл по принцип не бих направила нещо такова на първата среща. Пък камо ли с непознат. Един вид той дойде за да зи задоволи нуждите така ли тряа да го разбирам ? ](*,)
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ами, ако си сигурна, че го е направил само заради това - да, гадно е. Но, ако има сериозни намерения, няма нищо лошо, според мен.
Need_some_blood
Регистриран

sentinel написа:
Need_some_blood написа:
sentinel написа:
Need_some_blood написа: Има нет любов. Днеска например се целувах с един с който се бяхме запознали по чата. #-o Ама сега се чувствам употребена един вид. :confused1: Обичай те се ! НО не прекалявайте [ ! ]
От колко време се познавате и защо съжаляваш?
Да не би да имаше лош дъх?
Защото аз не съм такава... смисъл по принцип не бих направила нещо такова на първата среща. Пък камо ли с непознат. Един вид той дойде за да зи задоволи нуждите така ли тряа да го разбирам ? ](*,)
Ами не знам за точният случай (не е невъзможно и точно това да е било) но поправи ме ако греша, но за целувка са нужни двама...
...и съответното желание и на двамата. Иначе винаги би могла да изкрещиш например и за нула време да събереш 50 човека около тебе. А това би спряло и най-напористия целувач, вярвай ми
:smile:

От което амтоматично следва въпросът: А дали случайно не се сърдиш на себе си, че прекалено бързо си се съгласила и това може да означава, че във даден момент не си успяла да сдържиш някое чувство?
:???: май има нещо такова. Смисъл, аз в началото се дърпах и не исках да се целунем, но ... какво да се прави ?? :roll: И все пак от това приятелство може би ще остана с хубави спомени. :)
Последно промяна от Need_some_blood на Чет Юли 26, 2007 22:00, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Атараксия
Ентусиаст
Ентусиаст
Обратна връзка:

Мнение от Атараксия »

sentinel написа:За флирта - така е, но на мен лично не ми е интересно. Това според мен е все едно да гледаш кофичка кисело мляко на снимка и да се радваш, че може и да пиеш айрян някога, но не знаеш кога и дали изобщо ще пиеш. Освен това трябва и да си има граници. Ами ако някой от "потърпевшите" вземе да го приеме на сериозно?
Едва ли би желала да бъдеш причината да му разбиеш живота защото ти е приятно да поговориш разни неща със някого с когото дори не би желала да се срещнеш, а дори да пожелаеш да срещнеш никога не би му говорила по същият начин, нали?

А това за психопатите ми се струва доста хм...
...анемичен аргумент. Ами то ако става дума вероятността да срещнеш въпросният психопат без да си говорила с него в мрежата или където и да било е много по-голяма отколкото със разговор. В смисъл - въпросният психопат би следвало да е със отлично овладени "отклонения" за да не го усетиш още в нета. А това би следвало, че е почти невъзможно просто защото до голяма част основният проблем на въпросните хора е, че не могат да си контролират нещо си там.
Пък и няма първата ви среща да е на 9 киломерта навътре в гората я :smile:
А за срива във сървъра - ами не го прави много често извинението по технически причини, че лесно се проверява дори от напълно начинаещ потребител :smile:
Добре - прав си. По-вероятно е на мен параноята да ми идва в повече. :) Предполагама, че аз просто никога не съм очаквала да срещна "любовта" по Интернет и някак си съм резервирана към този род връзки. В края на краищата попреминала съм възрастта, в която човек е склонен да скочи с главата напредвъв всяка появила се на хоризанта авантюра, като под "авантюра" нямам предвид само нова връзка, а изобщо.
А за гората... :) ... Някой ден ще ти разправям.
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Свободно време”