Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Интернет любов
Интернет любов
Е, дами, как мислите? Има ли любов по интернет или за да има връзка трябва двамата да се познават лично?
Прочетено: 5501 пъти
Днес те обичам повече от вчера
-
Sairento Mori
- Регистриран
- Атараксия
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
Мисля си, че любов "само" по Интернет няма да се получи - в един момент все някъде трябва да се появи и факторът "личен контакт". Иначе чувствата ще зациклят и това ще доведе до омръзване. От друга страна обаче връзка, започнала по Интернет, лесно може да доведе до куп неприятности, недоразумения и разочарования, защото той може и да се изкарва Зевс Олимпийски, а да видиш в един момент насреща си братовчеда на Гонзо Виелицата. 
Нямам особена вяра на психично здравите!...

- liyah01
- Почетен член

има...твърде много приятели познавам, запознали се по този начин, за да не го твърдя, както преди известно време, но сега вече съм обедена...единствено остава въпроса дали човек е склонен, и какво би го подтикнало за подобно нешо, мен лично - нищо...не намирам нищо интересно в това, нито пък обяснение как може човек да изпита привличане от толкова голямо разстояни, но не отричам, защото не съм опитвала 
-
Need_some_blood
- Регистриран
- Атараксия
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
Не знам дали Интернет е подходящият старт за една връзка - честно. Лично аз май трудно бих се съгласила на нещо подобно. Това от една страна. От друга обаче Интернет е идеалното пространство за един качествен флирт с непознат например, но това е за онези, които оценяват флирта поне на едно ниво със секса, а защо не и повече! Все едно си на среща, но не точно. Не поемаш ангажименти, не плащаш сметката, не те зяпат... И винаги можеш да си тръгнеш, ако нещо не ти изнася, оправдавайки се със срив в сървъра например.
Има си скрито очарование в това да флиртуваш с човек, когото никога не си виждал и може би никога няма да видиш. Въображението е силен стимул, защото - кой знае - отсреща може да седи пред компютъра и човекът, когото цял живот си търсил/а.
Да, и аз имам познати, започнали връзка след запознанство някъде из виртуалното пространство, така че явно е възможно. Проблемът донякъде идва от доста голямата възможност да останеш разочарован и дори наранен по един или друг начин. Защото ако той/тя се окаже, че е просто невзрачно мишле, това не би било толкова важно, но ако се осаже, че си налетял/а на превъртял психопат, пропуснал да си пие хапчетата в последните дни, тогава вече... Знаете. Има цял куп филми и романи по този сюжет.
Има си скрито очарование в това да флиртуваш с човек, когото никога не си виждал и може би никога няма да видиш. Въображението е силен стимул, защото - кой знае - отсреща може да седи пред компютъра и човекът, когото цял живот си търсил/а.
Да, и аз имам познати, започнали връзка след запознанство някъде из виртуалното пространство, така че явно е възможно. Проблемът донякъде идва от доста голямата възможност да останеш разочарован и дори наранен по един или друг начин. Защото ако той/тя се окаже, че е просто невзрачно мишле, това не би било толкова важно, но ако се осаже, че си налетял/а на превъртял психопат, пропуснал да си пие хапчетата в последните дни, тогава вече... Знаете. Има цял куп филми и романи по този сюжет.

-
Need_some_blood
- Регистриран
Защото аз не съм такава... смисъл по принцип не бих направила нещо такова на първата среща. Пък камо ли с непознат. Един вид той дойде за да зи задоволи нуждите така ли тряа да го разбирам ? ](*,)sentinel написа:От колко време се познавате и защо съжаляваш?Need_some_blood написа: Има нет любов. Днеска например се целувах с един с който се бяхме запознали по чата.Ама сега се чувствам употребена един вид. :confused1: Обичай те се ! НО не прекалявайте [ ! ]
Да не би да имаше лош дъх?
-
Need_some_blood
- Регистриран
sentinel написа:Ами не знам за точният случай (не е невъзможно и точно това да е било) но поправи ме ако греша, но за целувка са нужни двама...Need_some_blood написа:Защото аз не съм такава... смисъл по принцип не бих направила нещо такова на първата среща. Пък камо ли с непознат. Един вид той дойде за да зи задоволи нуждите така ли тряа да го разбирам ? ](*,)sentinel написа:От колко време се познавате и защо съжаляваш?Need_some_blood написа: Има нет любов. Днеска например се целувах с един с който се бяхме запознали по чата.Ама сега се чувствам употребена един вид. :confused1: Обичай те се ! НО не прекалявайте [ ! ]
Да не би да имаше лош дъх?
...и съответното желание и на двамата. Иначе винаги би могла да изкрещиш например и за нула време да събереш 50 човека около тебе. А това би спряло и най-напористия целувач, вярвай ми
![]()
От което амтоматично следва въпросът: А дали случайно не се сърдиш на себе си, че прекалено бързо си се съгласила и това може да означава, че във даден момент не си успяла да сдържиш някое чувство?
Последно промяна от Need_some_blood на Чет Юли 26, 2007 22:00, променено общо 1 път.
- Атараксия
- Ентусиаст

- Обратна връзка:
Добре - прав си. По-вероятно е на мен параноята да ми идва в повече.sentinel написа:За флирта - така е, но на мен лично не ми е интересно. Това според мен е все едно да гледаш кофичка кисело мляко на снимка и да се радваш, че може и да пиеш айрян някога, но не знаеш кога и дали изобщо ще пиеш. Освен това трябва и да си има граници. Ами ако някой от "потърпевшите" вземе да го приеме на сериозно?
Едва ли би желала да бъдеш причината да му разбиеш живота защото ти е приятно да поговориш разни неща със някого с когото дори не би желала да се срещнеш, а дори да пожелаеш да срещнеш никога не би му говорила по същият начин, нали?
А това за психопатите ми се струва доста хм...
...анемичен аргумент. Ами то ако става дума вероятността да срещнеш въпросният психопат без да си говорила с него в мрежата или където и да било е много по-голяма отколкото със разговор. В смисъл - въпросният психопат би следвало да е със отлично овладени "отклонения" за да не го усетиш още в нета. А това би следвало, че е почти невъзможно просто защото до голяма част основният проблем на въпросните хора е, че не могат да си контролират нещо си там.
Пък и няма първата ви среща да е на 9 киломерта навътре в гората я
А за срива във сървъра - ами не го прави много често извинението по технически причини, че лесно се проверява дори от напълно начинаещ потребител
А за гората...

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Фев 23, 2026 12:43
-