Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Новата ми приятелка
- kim75
- Академик

Re: Новата ми приятелка
Мозич, тази лъскава приятелка има ли си име? 
Прочетено: 9097 пъти
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Аха, казва се: Любима...kim75 написа:Мозич, тази лъскава приятелка има ли си име?
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- MalamiR
- Металист

Мен много си ме радва колицата. Поддържана, чиста и лъскава. Като нова е. Но не съм се и съмнявал, че собственик като Mozo ще я изостави. Да си я караш със здраве, Мозич! 
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

kim75 написа:Мозич, тази лъскава приятелка има ли си име?
Не, просто "лагуната", любима си ми тиKotkata68 написа:Аха, казва се: Любима...kim75 написа:Мозич, тази лъскава приятелка има ли си име?![]()
![]()
Благодаря, ВескоMalamiR написа:Мен много си ме радва колицата. Поддържана, чиста и лъскава. Като нова е. Но не съм се и съмнявал, че собственик като Mozo ще я изостави. Да си я караш със здраве, Мозич!

- Zeroadhesion
Да не ходи! Ще му кажат да смени марката, а това ще го съсипе.Kotkata68 написа:Ходи се прегледай![]()
![]()
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Ахахахаха, ти нямаш милост

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
- Zeroadhesion
Това не е дискусия, спор или диалог - това е констатация. 
- Zeroadhesion
Истински диамант! Това всъщност означава и емблемата на марката. Аз имам Меган Сценик производство 2001г. и съм много доволен.Mozo написа:Ела да се повозиш и няма да ти е жалкоЩе ти се променят разбиранията из основи
То и моите бяха като на другите, но разбрах колко съм грешал. Принципно не се водя от чуждо мнение, ама тук се издъних
![]()
![]()
Никога не можеш да кажеш, че е на 17 години. Наборите ѝ от немските марки са с издрани дръжки, паднали тавани, надраскани копчета - немското качество
На колкото БМВ - та съм се качил през последните години, на всичките дръжките на вратите са в окаяно състояние.
А пък и наскоро гледах един тест по Auto Motor und Sport - пилот с 30 години стаж прави тестовете и освен субективния фактор се гледат графики, правят се сравнения. Кристиян Менцел се казва пилотът. Та ставаше въпрос за последния Megane RS - счупи зъбите на всичко в неговия клас, разни голфове GTI и фордове, като на моменти се приближаваше до данните на Porshe 911. А човекът накрая каза, не е точен цитат, но по спомен - "изключително съм изненадан от управлението на тази кола - висока информативност, много добра реакция и обратна връзка, нещата просто се случват - искаш да влезеш в завоя и тя влиза. Рено вдигнаха летвата много високо". А в началото и той беше супер скептично настроен. Всъщност този път дори не е и грозно, защото няма какво да си кривим душите, повечето им коли са доста грозни![]()
![]()
![]()
Нека да е Рено![]()
![]()
![]()
Трябва да се има превид, че това е немска телевизия и там по принцип си хвалят немсокото, но принципно не цепят басма на никого. Рядко хвалят по този начин автомобил, така че от техните уста е изказване с висока стойностДори каза, че е виждал собственици на Нордшлайфе с 911, а отскоро се преоборудвали с RS
![]()
![]()
Разбира се, не може да е пет пъти по-евтина и да е по-добра, но се доближава и в определени ситуации е много добър избор. Та, така, всеобщото мнение, особено неподкрепено от никакви аргументи, а само на ЕЖК, явно не е правилно.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Льо
- Луд за връзване

А още по-добре да са трите диаманта 
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Ай ся, тия македонски дрънканици за трите френски марки много ме дразнят. Не смесвайте Рено с Пежо и Ситроен.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

шони написа:Истински диамант! Това всъщност означава и емблемата на марката. Аз имам Меган Сценик производство 2001г. и съм много доволен.

- Льо
- Луд за връзване

Каква е тая параноя, брешони написа:Ай ся, тия македонски дрънканици за трите френски марки много ме дразнят. Не смесвайте Рено с Пежо и Ситроен.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
69-годишен мъж преби 38-годишната си приятелка в Пернишко
от Mozo » Пет Авг 29, 2025 13:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 1548 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Авг 29, 2025 13:40
-
-
-
47-годишен преби 15-годишната си приятелка в Казанлък
от Mozo » Сря Юли 09, 2025 11:55 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 186 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юли 09, 2025 11:55
-
-
-
22-годишен от Петрич отвлякъл и бил бременната си приятелка
от Mozo » Пет Юли 04, 2025 13:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 145 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Юли 04, 2025 13:33
-
-
-
Задържаха чужденец за причиняване на телесна повреда на бившата си приятелка в Перник
от Mozo » Чет Сеп 25, 2025 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 116 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Сеп 25, 2025 13:07
-
-
- 0 Отговори
- 136 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Пон Сеп 15, 2025 20:07