Когато станеш ще бъдеш по гладенЛьо написа:Ще взема да дремна, че нещо огладнявам пак
Преди малко пробвах и не се получи
Сега се залъгвам с един тиквеник, като мен
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Когато станеш ще бъдеш по гладенЛьо написа:Ще взема да дремна, че нещо огладнявам пак

Бъзикайте се, ама предпочитам да съм здрав и без болежки, отколкото натъпкан и вечно болен. То се виждаKotkata68 написа:Еми стегнала съм се, ей го на! Не виждаш ли как се стягам и тренирам докато похапвам?

Само орелЛьо написа:Не искам![]()
Така ми е добре. Не се каня да надживея костенурка

Благодаря, това беше непозволен удар! Само искам да уточня, че това за което намекваш, не е от начина ми на хранене!Mozo написа: Бъзикайте се, ама предпочитам да съм здрав и без болежки, отколкото натъпкан и вечно болен. То се вижда![]()
![]()
![]()

Всички приемат това много грешно. Говорим за качество на живот. Защото и двамата може да живеем еднакъв брой години, но с различно качество. Никой не иска да доживее сто години, 50 от които на легло или по болнициЛьо написа:Не искам![]()
Така ми е добре. Не се каня да надживея костенурка
Не съм намеквал нищо и не за това говоря. Говоря, че сте болнави, вятър да ви духне и започвате да изпокапвате по леглата. Кой сърце, кой кръвно, кой глава, все нещо ви има и все нещо ви боли.Kotkata68 написа:Благодаря, това беше непозволен удар! Само искам да уточня, че това за което намекваш, не е от начина ми на хранене!Mozo написа: Бъзикайте се, ама предпочитам да съм здрав и без болежки, отколкото натъпкан и вечно болен. То се вижда![]()
![]()
![]()

Не се обяснявай повече, първо че не го искам и второ, че затъваш все повече. Лесно е да говориш така, след като нямаш стреса и ежедневието на повечето от нас. Нямаш база за сравнение нито от психическа, нито от физическа гледна точка!Mozo написа: Не съм намеквал нищо и не за това говоря. Говоря, че сте болнави, вятър да ви духне и започвате да изпокапвате по леглата. Кой сърце, кой кръвно, кой глава, все нещо ви има и все нещо ви боли.