Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Няколко въпроса за термо лепенки и пасти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Няколко въпроса за термо лепенки и пасти
Играта е елементарна, но е доста скучна...
Прочетено: 821 пъти

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

А според мен АТИ-то не работиrado84 написа:AA-то изглежда не работи.
Ний тука сички парле ву франсе

Само според теб, обаче. Във всички други игри АА работи. В някои дори по-добре, отколкото в други.
А току-що открих нещо странно, което аз поне не мога да си обясня - в Кризата с настройки на "хай" вдига температура 57 градуса, а извън всякакви игри, докато гледам "Grimm" (mp4 файл), температурата се вдига до 50 градуса и стои така докато не затворя файла. И за да е странното още по-странно, по-рано днес изгледах "Минионите", който е в mkv формат и с изходен размер 1920х1080. Температурата не мръдна повече от 45 градуса. WTF is going on? Мислех, че MKV-то е нещото, което може да докара висока температура, а сега излиза обратното.
А току-що открих нещо странно, което аз поне не мога да си обясня - в Кризата с настройки на "хай" вдига температура 57 градуса, а извън всякакви игри, докато гледам "Grimm" (mp4 файл), температурата се вдига до 50 градуса и стои така докато не затворя файла. И за да е странното още по-странно, по-рано днес изгледах "Минионите", който е в mkv формат и с изходен размер 1920х1080. Температурата не мръдна повече от 45 градуса. WTF is going on? Мислех, че MKV-то е нещото, което може да докара висока температура, а сега излиза обратното.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Зависи по какъв начин са кодирани и какви контейнери се използват. Много се вглеждаш 

А, не се вглеждам толкова. Просто след Кризата бях забравил да изключа Афтърбърнъра и когато натиснах ентър, за да стане филмът на цял екран, се появи OSD-то от Афтърбърнъра. Така по случайност открих, че мп4-ката вдига температурата и после ми хрумна да я сравня с тази при mkv файл.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Япония ще си сътрудничи със САЩ по въпроса за КНДР
от Mozo » Пон Сеп 22, 2025 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 73 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Сеп 22, 2025 12:38
-
-
- 6 Отговори
- 23 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Май 22, 2026 02:14
-
-
Новият бюджет решава 6 спорни въпроса, замразяват заплати във властта и режат 5500 вакантни бройки чиновници
от Mozo » Пон Дек 08, 2025 13:51 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 08, 2025 13:51
-
-
-
ISW: Русия поиска контрола над няколко украински области
от Mozo » Чет Апр 02, 2026 11:52 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания
-