Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вашият десктоп

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Re: Вашият десктоп

Мнение от Tsurugi »

Mozo написа:И едно Conky:

Изображение
Зеро трябва вече да е милярдер от отчисленията за авторските права върху конкито :evil3: :booty: :headbang: :toothy10: :toothy10: :toothy10: Много добро конки :съгласен: Изображение
Прочетено: 376081 пъти

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно :thumbright:
Изображение
Аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член

Мнение от bvbfan »

Моз, стига си се офлянквал обновяввай до 5-цата, сюр бюлюк хора минаха :p Ако мога така на "български" да се изразя :lol:
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows. :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ооо, няма начин, първо моята инсталация трябва да спре и тогава :p Пък и трябва да инсталирам всичко наново, защото при ъпгрейд при мен се омазва, а това е МНОГО работа и го отлагам до последно :mrgreen:
Изображение
Аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член

Мнение от bvbfan »

Какво ще се "омаже" ?
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows. :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не, ЩЕ се омаже, а си се омазва, нали пробвах :) Като натисна kicker се показва само горния му край и то долу в панела. Понякога решава да излезе цялото, но излиза по средата, а не в левия ъгъл, където му е мястото, по никакъв начин не ще да прилага икони, половината настройки не ми ги приема и пр. Да, знам, че може да се оправи, но не съм се занимавал, защото мразя да правя мацаници. Ще инсталирам някой ден начисто :)
Офтопик:
Пък може и да опитам мацаницата, но има време :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член

Мнение от bvbfan »

Тва го оправяме за 10 мин. Трием ~/.kde4 и ти давам моя ~/.config и си готов. Оттам натам преработваш моето :p
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Щеше да е добре да можеше КДЕ 4 и 5 да са инсталирани едновременно и независимо на ОС, и да работят на различни профили.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член

Мнение от bvbfan »

Това го постигнах, като имах Роса с 4-ката и КаОС с 5-цата. Един и същ /home и един и същ юзър, обаче 5-цата разваляше 4-ката, т.е. всеки път презаписваше разни конфигурации из ~/.kde4, а 4-ката си имаше кеш и трябваше да се презапуска всеки път и други неща не работеха заедно. Като цяло нямат нищо общо с конфигурации, но за да работят приложения от 4-тата, 5-цата "тунингова" папката :lol: И затова си направих нов юзър за 5-цата, ама после и на Роса-та минах на 5-ца. Като се замисля, не съм виждал как върви поне от 2 месеца :p
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

bvbfan написа:Тва го оправяме за 10 мин. Трием ~/.kde4 и ти давам моя ~/.config и си готов. Оттам натам преработваш моето :p
Я го дай да си го имам :mrgreen: То мога да взема и от Manjaro-то предполагам? Но така май се губи смисълът, защото много настройки ще отидат на кино или бъркам?
Изображение
Аватар
bvbfan
Почетен член
Почетен член

Мнение от bvbfan »

На кино отиват. Някои може и да се запазят, kwinrc, нали си правиш прозорците да се отварят на определено място, мисля, че може да се запази, но трябва да се премести в ~/.config. Иначе всички останали настройки по плазмата трябва да ги направиш наново, blue sora-та, wallpapper-а :p Грозните икони :toothy10:
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Mozo написа:много настройки ще отидат на кино или бъркам?
kak-da-ne-preinstalirame-vseki-pat-linu ... 96306.html :evil3:

:lol:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

bvbfan написа:На кино отиват. Някои може и да се запазят, kwinrc, нали си правиш прозорците да се отварят на определено място, мисля, че може да се запази, но трябва да се премести в ~/.config. Иначе всички останали настройки по плазмата трябва да ги направиш наново, blue sora-та, wallpapper-а :p Грозните икони :toothy10:
Но пък ще се запазят цифра други неща. Може да пробваме :)
Nibelung написа:
Mozo написа:много настройки ще отидат на кино или бъркам?
kak-da-ne-preinstalirame-vseki-pat-linu ... 96306.html :evil3:

:lol:
Пфф, то вече си имам бекъп с Plasma 5, когато имам време да си ръчкам, но такова все не остава :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Аз имам конфиг с блу сора и "грозните икони", шоу декстоп по мозовски инспайред бай бвбфан и други шукаритетни неща които са на Мозо по вкус :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
fifi_fifito
Дарител
Дарител

Мнение от fifi_fifito »

:)
Изображение
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори