Зеро трябва вече да е милярдер от отчисленията за авторските права върху конкитоMozo написа:И едно Conky:
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Tsurugi
- VIP

Re: Вашият десктоп
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Моз, стига си се офлянквал обновяввай до 5-цата, сюр бюлюк хора минаха
Ако мога така на "български" да се изразя 
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ооо, няма начин, първо моята инсталация трябва да спре и тогава
Пък и трябва да инсталирам всичко наново, защото при ъпгрейд при мен се омазва, а това е МНОГО работа и го отлагам до последно 

Какво ще се "омаже" ?
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не, ЩЕ се омаже, а си се омазва, нали пробвах
Като натисна kicker се показва само горния му край и то долу в панела. Понякога решава да излезе цялото, но излиза по средата, а не в левия ъгъл, където му е мястото, по никакъв начин не ще да прилага икони, половината настройки не ми ги приема и пр. Да, знам, че може да се оправи, но не съм се занимавал, защото мразя да правя мацаници. Ще инсталирам някой ден начисто
Офтопик:

Тва го оправяме за 10 мин. Трием ~/.kde4 и ти давам моя ~/.config и си готов. Оттам натам преработваш моето 
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Щеше да е добре да можеше КДЕ 4 и 5 да са инсталирани едновременно и независимо на ОС, и да работят на различни профили.
Ний тука сички парле ву франсе

Това го постигнах, като имах Роса с 4-ката и КаОС с 5-цата. Един и същ /home и един и същ юзър, обаче 5-цата разваляше 4-ката, т.е. всеки път презаписваше разни конфигурации из ~/.kde4, а 4-ката си имаше кеш и трябваше да се презапуска всеки път и други неща не работеха заедно. Като цяло нямат нищо общо с конфигурации, но за да работят приложения от 4-тата, 5-цата "тунингова" папката
И затова си направих нов юзър за 5-цата, ама после и на Роса-та минах на 5-ца. Като се замисля, не съм виждал как върви поне от 2 месеца 
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Я го дай да си го имамbvbfan написа:Тва го оправяме за 10 мин. Трием ~/.kde4 и ти давам моя ~/.config и си готов. Оттам натам преработваш моето

На кино отиват. Някои може и да се запазят, kwinrc, нали си правиш прозорците да се отварят на определено място, мисля, че може да се запази, но трябва да се премести в ~/.config. Иначе всички останали настройки по плазмата трябва да ги направиш наново, blue sora-та, wallpapper-а
Грозните икони 
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

kak-da-ne-preinstalirame-vseki-pat-linu ... 96306.htmlMozo написа:много настройки ще отидат на кино или бъркам?
Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Но пък ще се запазят цифра други неща. Може да пробвамеbvbfan написа:На кино отиват. Някои може и да се запазят, kwinrc, нали си правиш прозорците да се отварят на определено място, мисля, че може да се запази, но трябва да се премести в ~/.config. Иначе всички останали настройки по плазмата трябва да ги направиш наново, blue sora-та, wallpapper-аГрозните икони
Пфф, то вече си имам бекъп с Plasma 5, когато имам време да си ръчкам, но такова все не оставаNibelung написа:kak-da-ne-preinstalirame-vseki-pat-linu ... 96306.htmlMozo написа:много настройки ще отидат на кино или бъркам?![]()

Аз имам конфиг с блу сора и "грозните икони", шоу декстоп по мозовски инспайред бай бвбфан и други шукаритетни неща които са на Мозо по вкус 
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- fifi_fifito
- Дарител

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Персонализиране на десктоп, икони и др...
от larix » Чет Дек 25, 2025 11:32 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 315 Преглеждания
-
Последно мнение от larix
Нед Дек 28, 2025 11:33
-
-
-
Фирмен каталог за Вашият успешен бизнес.
от sogomonyan » Чет Фев 12, 2026 20:58 » в Спам, спам, спам!!! - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от sogomonyan
Чет Фев 12, 2026 20:58
-