Вече прехвърлих СИМ картата на Lenovo A1000, но няма контакти, предполагам, че контактите ми са били в паметта на NOKIA N73. Потърсих тук една подобна тема, инсталирах софтуер: MyPhoneExplorer под Windows 10, но той нито може да влезе в стария GSM, нито в новия смартфон. И сега не знам какво друго да опитам ....
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Да прехвърля контактите от стар GSM на смартфон Lenovo A1000 [РЕШЕНА]
- finalista
- Редовен потребител

Да прехвърля контактите от стар GSM на смартфон Lenovo A1000
Искам да прехвърля контактите от стар GSM NOKIA N73 на смартфон Lenovo A1000.
Вече прехвърлих СИМ картата на Lenovo A1000, но няма контакти, предполагам, че контактите ми са били в паметта на NOKIA N73. Потърсих тук една подобна тема, инсталирах софтуер: MyPhoneExplorer под Windows 10, но той нито може да влезе в стария GSM, нито в новия смартфон. И сега не знам какво друго да опитам ....
Прочетено: 447 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Да прехвърля контактите от стар GSM на смартфон Lenovo A1000
От самата нокия ги прехвърли на сим картата и след това от сим картата в новия телефон
А иначе MyPhoneExplorer бачка с всякакви телефони, грешката е нещо при теб 

- finalista
- Редовен потребител

Re: Да прехвърля контактите от стар GSM на смартфон Lenovo A1000
Идеално се получи !!!!Mozo написа:От самата нокия ги прехвърли на сим картата и след това от сим картата в новия телефонА иначе MyPhoneExplorer бачка с всякакви телефони, грешката е нещо при теб
Re: Да прехвърля контактите от стар GSM на смартфон Lenovo A1000 [РЕШЕНА]
Още един вариант е от телефона да се изпратят контактите през блутут във формат vcard или да се запаметят в същия формат на сд картата. После сваляне на цялото нещо и качване в гугълската поща, от там вече имате контактите си на всеки телефон с андроид на който въведете пощата. Аз много отдавна не държа телефони в самите телефони или в сим картите. Новите контакти, директно в пощата ги записвам
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тръмп показа своя марка смартфон. Най-вероятно ще е китайски
от Mozo » Сря Юни 18, 2025 13:22 » в GSM новини, проблеми и въпроси - 2 Отговори
- 601 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юли 01, 2025 23:34
-