Това уики и да го чета, с моите познания на английски го гледам като теле в железница
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
KaOS, Arch и KDE5 [РЕШЕНА]
Re: KaOS, Arch и KDE5
Редактирах си горното мнение
Това уики и да го чета, с моите познания на английски го гледам като теле в железница
Прочетено: 9085 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Използвай гугъл преводач
Виждаш ли как надобряваш вече. Всичко е супер логично, просто трябва да се внимава и да се мисли
Само дето първо е трябвало да спреш процеса и след това да ънинсталираш SDDM
Виждаш ли как надобряваш вече. Всичко е супер логично, просто трябва да се внимава и да се мисли
Само дето първо е трябвало да спреш процеса и след това да ънинсталираш SDDM

И пак има нещо недовършено, на това sddm disable ли трябва да се даде, защото пак увиснах при рестарта на конзолата и при опит за enable
Код за потвърждение: Избери целия код
[montoya@montoya ~]$ sudo systemctl enable lightdm.service
[sudo] password for montoya:
Failed to enable unit: File /etc/systemd/system/display-manager.service already exists and is a symlink to /usr/lib/systemd/system/sddm.service.
AsusVivoBook17
Да трябвашеMontoya написа:И пак има нещо недовършено, на това sddm disable ли трябва да се даде, защото пак увиснах при рестарта на конзолата и при опит за enable
Код за потвърждение: Избери целия код
sudo rm -f /etc/systemd/system/display-manager.service
sudo systemctl enable lightdm.serviceот p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ебаси, то е ясно, че трябва първо да се даде stop и след това disable, да не си говоря с nnvviiddiiaa или както там се пише

Ясното ти е на тебе и на бвб, на мен не ми е толкова ясно, не съм говорил с не видията
Сега обаче пак съм през мобилен нет, тия ми скъсаха нервите днес, прегрявала оптиката на улицата и нищо не можели да направят.
С тоя лайтдм не ще да ми запомни настройката за ауто логин и го разкарвам директно и си връщам сддм като се наканя обаче, имам да ходя до София и да се връщам до Берковица след малко, така че или нощеска или утре сабахлем като съм на работа
Сега обаче пак съм през мобилен нет, тия ми скъсаха нервите днес, прегрявала оптиката на улицата и нищо не можели да направят.
С тоя лайтдм не ще да ми запомни настройката за ауто логин и го разкарвам директно и си връщам сддм като се наканя обаче, имам да ходя до София и да се връщам до Берковица след малко, така че или нощеска или утре сабахлем като съм на работа
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Амм, то при Arch също има проблем с автологина и не си приема настройката, та трябваше да се рови по някакви файлове и да се редактират ръчно, та не е нещо ново това. Ти явно просто си уцелил момент, когато е работело и затова не ти е направило впечатление, но иначе генерално не работи автологина от графичната настройка 

- Tsurugi
- VIP

Последно промяна от Tsurugi на Съб Юли 16, 2016 02:01, променено общо 1 път.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
-
Пайк
Ех,жалко,а ми се щеше да остана повечко с тази операционна система.
- Tsurugi
- VIP

Пробвай този номер, който съм допълнил в горното си мнение

剣リナックスをとともに武士
-
Пайк
Стана,мерси. 

Последно промяна от Пайк на Съб Юли 16, 2016 03:36, променено общо 1 път.
- Tsurugi
- VIP

Моля
剣リナックスをとともに武士
В 16.08 web.skype клиент ще бъде интегриран в telepathy-то (онова там между безжичната мрежа и звука в системният панел) т.е. след около месец би трябвало да се появи. Аз ползвам https://web.skype.com/bg
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
-
Пайк
Във KaOS използвам QupZilla,но когато влизам във форума и си попълня име и парола не ми излиза съобщение от QupZilla за запомняне,как да ги запиша във QupZilla?
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Осиротелите пакети в Arch
от Валсо » Вто Сеп 02, 2025 03:20 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 10 Отговори
- 1607 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Чет Сеп 04, 2025 14:51
-
-
-
Проблем с grub след инсталиране на Arch Linux
от ArchEnemy » Чет Май 14, 2026 09:10 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Май 16, 2026 00:19
-
-
-
Добавяне на хранилищата на CachyOS към съществуваща Arch Linux инсталация
от Mozo » Нед Юни 22, 2025 18:34 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 11 Отговори
- 1463 Преглеждания
-
Последно мнение от Fernando Sucre
Чет Авг 07, 2025 13:40
-