Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Downloader за Ютюб  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Аватар
FRESKID
Редовен потребител
Редовен потребител

Downloader за Ютюб  [РЕШЕНА]

Мнение от FRESKID »

В стора на андроид-а на самсунг-а е пълно с всякакви версии на даулоудъри за клипчета от тубата. Търся съвет за най-лесен, като интерфейс, и без подканващи реклами, регистрации във фейса и тем подобни глупости. Ако има такъв изобщо. :lol:
Прочетено: 602 пъти
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Re: Downloader за Ютюб

Мнение от Tsurugi »

Аз плочки за баня не ползвам, като телефон и съм със стария добър СимбианИзображение, но можеш да погледнеш тук Top 7 Best YouTube Video Downloader Apps for Android 2016<*>Top 6 YouTube Downloader for Android, надявам се да ти свършат някаква работа тези линкове :evil3: :thumbright:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Туй би трябвало да ти свърши работа :)

http://tubemate.net/
Аватар
FRESKID
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от FRESKID »

Благодаря на всички включили се. Ще пробвам наред. :lol: Мисля че, последното предложение съм го ползвал преди време и затова смятам да започна с него!! :lol:
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Например за адрес се трият буквите "ube" и линка добива вида https://www.yout.com/watch?v=alabala след което натискаш Enter. Отваря се нов сайт, който ти предлага различни възможности.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Аз в интерес на истината никога не съм се интересувал от сваляне на видео от ютюб на телефона с андроид, щото нали си има приложение и видеото си е налично в мрежата, та не мога да препоръчам, но колегите гледам са препоръчали пре достатъчно
Diananet написа:Например за адрес се трият буквите "ube" и линка добива вида https://www.yout.com/watch?v=alabala след което натискаш Enter. Отваря се нов сайт, който ти предлага различни възможности.
Това онзи ден го четох някъде, само че по друг начин, примерно за адрес между you и tube се добавя magic и линка става https://www.youmagictube.com/watch?v=alabala биеш ентър и предлага наличните възможности за сваляне, като ако е някоя песен вече има и възможност за директно сваляне в mp3
Този начин обаче е свързан с употребата на браузър. Как се сваля клип, ако ползваш приложението youtube нямам представа, може би с друго приложение
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
FRESKID
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от FRESKID »

По принцип и аз ползвам директно браузера за да слушкам мюзик, обаче има и случаи когато наблизо няма нито мрежа, нито нищо :lol: , та се налага да се разведрявам/е със свалени клипчета, или мп-тройки. Та за това ми е нужен даунлоудера, да имам нещо свалено за всеки случай :lol: В крайна сметка TubeMate-то на колегата Zeroadhesion бачка перфектно! Тръгна от раз, само че трябваше да изключа от настройките на телефона ограничението за сваляне на приложения от неизвестен източник, каквото и да означава това това!! :lol:
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Това ограничение е само за да можеш да инсталираш приложения от гугъл плей, а да не се шашавиш като пускаш различни арк инсталации. Не е проблем, че си разрешил инсталирането от външни източници
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Zeroadhesion написа:Туй би трябвало да ти свърши работа :)

http://tubemate.net/
Бог да тъ поживи Зверко. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Снизходително ми беше "подарен" един "остаряяял и тъп" Самсунг :103: ,който се оказа че има малко памет и не става за клипчета,та...таман навреме.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

FRESKID написа:В крайна сметка TubeMate-то на колегата Zeroadhesion бачка перфектно!
Freyja написа: Бог да тъ поживи Зверко. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Снизходително ми беше "подарен" един "остаряяял и тъп" Самсунг :103: ,който се оказа че има малко памет и не става за клипчета,та...таман навреме.
Екстра, радвам се, че ви свърши работа :бира: :бира: :бира:
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”