H635 е с 1 GB рам, а това за съвременните приложения е малко - ще се прецакаш простоtemil написа:Днес гледах характеристиката на LG G4 Stylus H635 , но не знам на практика дали няма да е по-добър от P8 Lite. Чул съм ,че LG правят мн. добри снимки, но....Вие на какво мнение сте, като имате в предвид условията в темата?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв. [РЕШЕНА]
- Zeroadhesion
Re: GSM за хора в напреднала младост до 300/350лв.
Двусимовите имат някакъв проблем с обхвата или RF модула и масово влизат за рекламация, че заглъхват при разговор и не се чува. Правят и някакви ядове с WiFi / Bluetooth също съм забелязал тенденция. Естествено може да е до партида и не всички да са така, но ако ти се рискува взимай двусимка - ако ти прави такива проблеми и го установим, ще му сменим основната платка гаранционно. Въпреки това ако не държиш да си с двусимов, то ти препоръчвам да се насочиш към едносимовия, дори и да е там 20-на лв. отгоре 

Прочетено: 1569 пъти
Момчета, БЛАГОДАРЯ на всички и най-много на Зеро за съветите. Желая ви много здраве и късмет в този не лесен живот.
Накрая искам да ви помоля за още нещо ,/простете ми нахалството/ и за да отстраня и последното съмнение,което ме човърка от как разбрах /от Зеро/, че имало и подходящи телефони /с хубава камера - най-важно/ против влага и удар. Ако наистина има такива с горница до около 100лв посочете ми един съперник на Хуавея,защото там където често ходя /риболов високо в планината/ има и влага и падания и.....Или пък ако мога да го предпазя с хубав калъф и един стъклен протектор,както казва Монтоя пак е някакво решение.
Благодаря още веднъж!!
Накрая искам да ви помоля за още нещо ,/простете ми нахалството/ и за да отстраня и последното съмнение,което ме човърка от как разбрах /от Зеро/, че имало и подходящи телефони /с хубава камера - най-важно/ против влага и удар. Ако наистина има такива с горница до около 100лв посочете ми един съперник на Хуавея,защото там където често ходя /риболов високо в планината/ има и влага и падания и.....Или пък ако мога да го предпазя с хубав калъф и един стъклен протектор,както казва Монтоя пак е някакво решение.
Благодаря още веднъж!!
Аз не разбирам от телефони, но моя е такъв -> http://telefoni-bg.com/gsm-spciale-offer?product_id=172temil написа:...че имало и подходящи телефони /с хубава камера - най-важно/ против влага и удар. Ако наистина има такива с горница до около 100лв посочете ми един съперник на Хуавея,защото там където често ходя /риболов високо в планината/ има и влага и падания и...
Наистина е противоударен и водоустойчив. Вече на няколко пъти е изпробван. Не нарочно разбира се.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Има мисля модел на САТ който се доближава до хуавея като характеристики, обаче цената му отива към хилядарка някъде. Хубав калъф, стъклен протектор и найлоново пликче с цип по време на риболов мисля че ще го запазят доста
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Благодаря! Ако Зеро не посочи нещо друго , което ще отговаря на моите критерии, ще приема твоята идея.Montoya написа:Има мисля модел на САТ който се доближава до хуавея като характеристики, обаче цената му отива към хилядарка някъде. Хубав калъф, стъклен протектор и найлоново пликче с цип по време на риболов мисля че ще го запазят доста
- Zeroadhesion
Ами какво да ти кажа, има CAT-ове примерно както каза със 100 лева отгоре, но характеристиките му са много надолу от HUAWEI-а, говоря за рам, сторидж и т.н.
Трябва да решиш хубава камера и плавна работа или компромиси с тези неща, обаче удароустойчив и влагоустойчив. Винаги ще има компромис за тези пари, така че не мисля че си заслужават тия 450 лв. които ще дадеш в случай, че търсиш и читава камера. Иначе ето го за 450 лв.:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/49083/cat-s30
А между другото P8 Lite в Технополис едносимовия ти е 299 лв.
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-pho ... K/p/576817
Та ако не си се изкушил с тези удароустойчиви и влагоустойчеви неща, давай докато има промоция

Трябва да решиш хубава камера и плавна работа или компромиси с тези неща, обаче удароустойчив и влагоустойчив. Винаги ще има компромис за тези пари, така че не мисля че си заслужават тия 450 лв. които ще дадеш в случай, че търсиш и читава камера. Иначе ето го за 450 лв.:
Та ако не си се изкушил с тези удароустойчиви и влагоустойчеви неща, давай докато има промоция
Консултантката в Технополис ми каза, че нямали едносимови, но пак ще проверя при др. консултант. А между другото търсейки фазовата стойност (f)на камерата на Huawei-а /ако знаеш кажи/ се натъкнах на това: http://www.setcombg.com/default.asp?sit ... &NID=15982 има го и на по-ниска цена.Zeroadhesion написа:Ами какво да ти кажа, има CAT-ове примерно както каза със 100 лева отгоре, но характеристиките му са много надолу от HUAWEI-а, говоря за рам, сторидж и т.н.
Та ако не си се изкушил с тези удароустойчиви и влагоустойчеви неща, давай докато има промоция![]()
На базата на тези изисквания бих ти препоръчала този модел премахнат линк. Мисля, че ще ти свърши работа и ще си доволен.temil написа:Здравейте уважаеми "телефонисти",
Вече две седмици си търся телефон по моите критерии но уви. За това се обръщам към вас с голяма молба за помощ.
Трябва ми телефон макс. 350лв. с:
1/ Най-добра камера /за тези пари/
2/Издържлива батерия
3/GPS
4/Лесно управление /поради някои физиологични особености/
5/Wifi и други, които не ме интересуват, но са добре дошли.
Обичам пътешествията, посещенията на красиви, малко и труднодостъпни места предлагащи очарователни картини.
Трябва да отбележа, че в тази област съм с много ограничени познания.
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.
Човекът вече си има телефон. Хайде стига ни бута тия от Ардес във всеки втори пост. Знаем, че ги рекламираш, търпим, но ни идва вече в повече.
Mozo
Mozo
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Общински съветници бламираха парка в „Младост“ в полза на нов бетонен мастодонт
от Mozo » Вто Май 26, 2026 12:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания