Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем с GPS-а на Huawei P8 Lite  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
temil
Регистриран

Re: Проблем с GPS-а на Huawei P8 Lite  [РЕШЕНА]

Мнение от temil »

Здравейте умници отзовали се на помощ по моя проблем!
Мисля че успях. Сега по подробно ,за да не се мъчат и други като мен. Днес пробвах Сиджика и Айгото и.....пак същите проблеми. Пуснах GPS tester-а както ме посъветва Монтоя и започнах да шофирам. Направи ми впечатление, че щом тръгнах постепенно намаляват сателитите и след още малко станаха съвсем немощни. Спрпях изгасих двг. и...... отново всички бяха на дисплея. Значи двигателя е причината ?? Да но не. Отивам при жичкаджиите и започна търсене - назад ,напред, вътре ,вън и накрая се оказа ,че ТРАНСМИСЕРА който използувам за слушане на музика е причината .Махнахме го от гнездото на запалката и отново блеснаха всички сателити. След това пробвах в града Google и Waze и вече нямаше никакви проблеми. Това е! Ако може някой, да го обясни - аз не мога.
Благодаря на всички отзовали се на помощ. Много БЛАГОДАРНОСТИ :) :clap: :) :) :salute: :питие:
Прочетено: 4213 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Проблем с GPS-а на Huawei P8 Lite

Мнение от Mozo »

Лелее, къде бил скрит ключът #-o Браво, честито :hello1: :hello1: :hello1: :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Няма нищо за чудене, това се дължи на интерференцията :evil3: :thumbright:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Тия трансмитери са страшна беля ей. Все проблеми с тях, а пък и такъв крив звук, не е истина.
Дай пусни си нова тема с какво радио си в колата и да измислим някакъв по човечен вариант за слушане на музиката от флашка. Нещо с изваждане на аух вход или подобно
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
temil
Регистриран

Мнение от temil »

Благодаря ви . Радиото е оригинално , трансмисера е някакъв китайски 7/8лв и звука е очудващо добър.
/По професия съм музикант/ Простете ми нахалството но ако можете да ми помогнете и за хубав трансмисер, който няма да пречи на GPS-а с изход за заряд на телефона ще ви бъда безкрайно благодарен. Лично аз много се съмнявам . Още веднъж много благодаря на всички и особено на Зеро !!! :salute: :) :wave:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да помогна, ама от трансмитери не разбирам. В колата музика не слушам, щото и аз музикант, заслушвам се и стават бели :mrgreen:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Аз само знам, че са беля трансмитерите, от теб научих, че пречат на GPS-а. Но ако радиото има AUX вход, взимаш едно кабелче със стерео жак от двете страни и пускаш музиката от телефона и въпреки, че не съм музикант, звукът е доста по добър от трансмитера
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
temil
Регистриран

Мнение от temil »

По неудобно е, но със сигурност е с по-качествен звук. Не харесвам да ми се мотаят разни кабели, дори мисля да използувам GPS-а без зарядно /по възможност/.
Да използувам преди да се затвори темата, да попитам: При използуването на навигацията зарядното с какъв заряден ток трябва да бъде, за да не допусне източването на батерията ? Благодаря.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Според мен трябва да се видят капацитетът и волтажът на батерията, за да се вземе по-мощно зарядно според стойностите.
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

1 ампер зарядно върши работа :headbang:
AsusVivoBook17
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, може и на сляпо с един ампер :mrgreen:
Изображение
temil
Регистриран

Мнение от temil »

Оригиналното е 1А ,но без товар.
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ами аз ползвам от доста време в колата една хама 1А и ако не трупа проценти, поне държи да не пада батерията при ползване. 2А е захранване за таблет и предполагам на телефон ще е много.
Проблемът е, че обикновено телефонът стои на стойка на стъклото. Лятото при работа с ГПС на стъклото се нагрява зверски, а пък ако и се зарежда в тоя момент, по някое време почва да се усеща как пече от разстояние :mrgreen:
Става да си свършиш някаква работа, да отидеш с него до някъде, но не е за постоянно навигиране според мен. Аз го ползвах в гърция, обаче през нощта, после на връщане през деня се прибрах по памет от отиването :mrgreen:
Иначе съм го тествал цял ден на топло, никак не се отразява добре на телефона
AsusVivoBook17
temil
Регистриран

Мнение от temil »

OK.
Няма да го ползувам постоянно. Ще взема от 1А на Хама. :съгласен: :wave:
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”