Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вицове и само вицове
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Re: Вицове и само вицове
Жена в зоо магазин, търси подарък за съпруга си. Нищо не и харесва и моли продавача да и препоръча нещо, той веднага се отзовава: - Получихме вчера гигантски жаби... Тихи, непретенциозни, а дори са обучени да правят страхотни свирки. Жената е предоволна, защото тя и без това такива неща рядко правела, щото се гнусяла. Вечерта подарява жабата, като изтъква основното и предимство. Съпругът и се подсмихва недоверчиво. Посред нощите жената се събужда от страшен грохот в кухнята. Отива и вижда мъжа си и жабата сред тигани и тенджери, надвесени над готварска книга. Мъжът и трескав със зачервени очи: - Значи тая жаба само да се научи да готви, ти си стягаш багажа и си заминаваш!
-----------------------------------------
Нане и Вуте са в кръчмата.
Нане:
– А бе, какво точно означава – „ИМАШ ГОЛЕМИ ТОПКИ?“
Вуте:
– Да се натряскаш като мукава, и да се прибереш късно, като смърдиш на парфюм и бира, с червило по ризата ти. Да плеснеш Пена по гза и да кажеш – „Твой ред е дирижабъл! Дай гз, да те не „праим“ трудна за рисуване!!!
-----------------------------------------
Нане и Вуте са в кръчмата.
Нане:
– А бе, какво точно означава – „ИМАШ ГОЛЕМИ ТОПКИ?“
Вуте:
– Да се натряскаш като мукава, и да се прибереш късно, като смърдиш на парфюм и бира, с червило по ризата ти. Да плеснеш Пена по гза и да кажеш – „Твой ред е дирижабъл! Дай гз, да те не „праим“ трудна за рисуване!!!
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- В Сицилия има ли "Свидетели на Йехова"?
- В Сицилия няма никакви свидетели!
- В Сицилия няма никакви свидетели!
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Момичета, не се омъжвайте за чужденци! Подкрепете местните производители!
Пенисът е като жило. Когато те ужили, хем те боли, хем те сърби.
- Днес ходих при една мацка да и почистя компа и да преинсталирам Уиндоуса. И пичове, платиха ми със секс! А, вътре беше ужас... паяжини и вълна косми.
- Сори пич, ама къде вътре?
Не вярвай на жена, която казва: "Не знам!"
Жена е - не може да не знае!
- Знаеш ли Испански?
- Разбира се.
- Я употреби "Loca" в изречение.
- Loca ми се ракия.
Пенисът е като жило. Когато те ужили, хем те боли, хем те сърби.
- Днес ходих при една мацка да и почистя компа и да преинсталирам Уиндоуса. И пичове, платиха ми със секс! А, вътре беше ужас... паяжини и вълна косми.
- Сори пич, ама къде вътре?
Не вярвай на жена, която казва: "Не знам!"
Жена е - не може да не знае!
- Знаеш ли Испански?
- Разбира се.
- Я употреби "Loca" в изречение.
- Loca ми се ракия.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Я не се хили така!Mozo написа:Жена е - не може да не знае!![]()
![]()
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
- Mefo
- Редовен потребител

А когато стрелят на Земята, Ти какво, не чуваш ли, Господи? Валери, 2. клас
- Льо
- Луд за връзване

Една майка изкрещяла на детето си силно - "ОСТАВИ ТОЗИ БОКЛУК!", при което, шофьорът на минаващо наблизо Рено с отворени прозорци, спрял, излязъл от колата и тръгнал пеша.

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Студент бил сгазен от автобус. Свестил се на другият свят. В креслото срещу него седял Сатаната.
- Къде съм?
- В ада си, синко. Но не се страхувай! Тук е по-хубаво, отколкото го описват там, на земята. Я ми кажи, ти докато беше жив, пушеше ли?
Студентът притваря очи.
- Да, пушех.
- Е, значи в Понеделник за теб ще бъде празник. Тук това е ден за пушене. Изборът е огромен, от цигари до лули и пури. Пушим всеки Понеделник до късна нощ. И майната им на астмата и рака – ти вече си умрял! А обичаше ли да пиеш?
Студентът отпуска глава:
- Е...то без това може ли?
- Супер! Тогава се готви за празник всеки Вторник! На този ден пием всичко, от сутринта. Почваме с бира и леки вина, и до вечерта вече сме на шотове Абсент и Текила. Ти нали вече си умрял? Цирозата няма да те споходи. А как беше с наркотиците?
Студентът се изчервил:
- Да, имаше !
- Е, какво, значи ще се веселиш цял ден и в Сряда! Тук това е ден на наркотиците. Имаме от най-леките до хероина и тежката синтетика. Каквото искаш прави и не се бой от предозировка – нали вече си умрял! А с жените как беше?
Студентът се оживява:
- Е, как иначе!
- Ами тогава в Четвъртък ще си поживееш от зори до късна вечер. Тук това е ден за жени. Работата е в това, че в ада жените са 10 пъти повече от мъжете. Ще имаш много голям избор! А за сифилис и спин не си и помисляй – нали вече си умрял! А гей връзка имал ли си?
Студентът се свива:
- Не, не съм. По жени само си падам.
- Мдааа… Петъка хич няма да ти хареса...
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- kalinata
- Редовен потребител

Блондинка в аптеката:
– Моля,тест за бременност.
– Какъв искате?
– Отрицателен,ако може.
– Моля,тест за бременност.
– Какъв искате?
– Отрицателен,ако може.
- sko4
- Я елате пиленца при батко...

Край едно село живеела жестока и лакома ламя. Всеки месец тя взимала данък от жителите на селото. Писнало им на селяните и дали обява, че търсят юнаци, които да се справят с ламята и да ги отърват от това тегло.
Идвали най-различни хора, влизали в пещерата при ламята и много бързо излизали, бягайки надалеч.
Най-накрая се появили трима българи. И те влезли в пещерата и ... а да излязат, а да излязат... седмица вече не излизали.
На селяните им било любопитно и решили да видят най-накрая какво става там. И какво заварили... Двама от юнаците стоят до ламята. Единият и държи краката, вторият я оправя, а третият я гали по главата и и говори:
-Е, хубава работа, сега... Коскуджамити гущер и да плачеш.
-----------------------------------------------------------------------
Красива жена се пече на плажа. До нея си опнал кърпата някакъв старец. Маса красиви, здрави мъже се пробвали да я свалят, обаче тя - нула внимание...
- Ей, момиче. Харесай си някого, че да мирясат мъжете бе! - мърморил стареца.
- Чакай да те питам нещо.
- Питай моето момиче.
- Ти какво си работил?
- Ам'че стругар бях. 40 години. Майстор!
- Стругар, казваш? Представи си сега, че си на почивка, а около теб стругове... стругове... стругове...
Идвали най-различни хора, влизали в пещерата при ламята и много бързо излизали, бягайки надалеч.
Най-накрая се появили трима българи. И те влезли в пещерата и ... а да излязат, а да излязат... седмица вече не излизали.
На селяните им било любопитно и решили да видят най-накрая какво става там. И какво заварили... Двама от юнаците стоят до ламята. Единият и държи краката, вторият я оправя, а третият я гали по главата и и говори:
-Е, хубава работа, сега... Коскуджамити гущер и да плачеш.
-----------------------------------------------------------------------
Красива жена се пече на плажа. До нея си опнал кърпата някакъв старец. Маса красиви, здрави мъже се пробвали да я свалят, обаче тя - нула внимание...
- Ей, момиче. Харесай си някого, че да мирясат мъжете бе! - мърморил стареца.
- Чакай да те питам нещо.
- Питай моето момиче.
- Ти какво си работил?
- Ам'че стругар бях. 40 години. Майстор!
- Стругар, казваш? Представи си сега, че си на почивка, а около теб стругове... стругове... стругове...
Старостта не е порок , порок е глупостта !
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
КЗП: Само за два дни има 70 жалби за високи сметки за ток
от Mozo » Пет Фев 06, 2026 11:43 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 41 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Фев 06, 2026 11:43
-
-
- 4 Отговори
- 323 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Сря Сеп 24, 2025 14:21
-
-
55 млн. евро зад титлата на Италия, среброто ни само за 5 млн.
от Mozo » Сря Окт 01, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 134 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 01, 2025 12:48
-
-
-
Само за месец: 131 арестувани за наркотици в Пловдив
от Mozo » Сря Окт 08, 2025 11:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 153 Преглеждания
-