Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Всичко за електронната цигара

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Re: Всичко за електронната цигара

Мнение от Льо »

machu написа:Льо, трябва да почерпя! Това нещо с 6мг течност, прави удар като за 18. :)
Нормално е. Обслужваемите са така. Ако му сложиш 18-ка, ще те е шубе да си дръпнеш и ще намалиш драстично количеството.
Прочетено: 86819 пъти
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Аватар
румпелщилцхен
Регистриран

Мнение от румпелщилцхен »

Момчета и момичета, дами и господа, другари и другарки, съфорумници и гости на форума!
Загледах темата, отворих я и видях що нещо сте изписали. Няма да го чета, ще споделя само моят пет месечен опит с тези електронни цигари. Няма да пиша за видовете, типовете, моделите, разновидностите и конструкцията на цигарите, за консистенцията, състава, химичния анализ и ароматите на течностите, само ви описвам моя резултат.
ЩЯХ ДА ПУКНА!
И като като нормален пушач не бях от най-усърдните - една кутия на два дни /без мохабетите/. И с електронната беше същото, но не очаквах такъв резултат. Започнах с електронните /както казват македонците - "Сецам фазомеро..."/. В началото беше добре, спрях цигарите, беше ми добре, не кашлях, не миришех на стар вагон за пушачи - кеф! Да, ама на третия месец започнах да чувствам дискомфорт, замайване... Петият месец вече ми донесе болки в гърдите, задъхване, тежест на сърцето, имах чувство, че някой ми и седнал на гърдите и от време на време се подрусва. Спрях електронните и се върнах към добре познатите ми обикновени фасове и проблемите изчезнаха за няма месец! Пуших още около четири години и без да страдам много, приключих 37-38 годишния си стаж като пушач миналата година юни.
Съвети не давам, само споделям с вас. Ако има нещо - питайте!
Bene qui latuit, bene vixit :бира:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Всички около мен съм ги отказал от миризливките и си пушат електронна. Никой няма подобни проблеми. При теб се е получило или съвпадение, или кой знае каква течност си си взел и колко милиграма никотин е била. Хардуерът също е важен. Много хора си мислят, че са прецакали системата като са отишли на Илиянци и са си купили ел. цигара за 8 кинта. Да, ама не става.
Изображение
Аватар
румпелщилцхен
Регистриран

Не използвах евтини цигари и течност, напротив, познавам вносители и избирах всичко ново.
Не мисля, че е съвпадение, защото, първо никога повече симптомите не се проявиха, и второ, още няколко човека показаха същите признаци като моите. Естествено, и при тях те се изгубиха след спирането на електронките. Даже един познат казваше/извинявм се за цитата/: " От тия глупости не мога да си на**а жената, така се задъхвам!"
Споделям с вас, защото ако можете и тях да махнете ,е най-добре! :hello1:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

За пръв път чувам подобни неща, нямам аз проблеми никакви, вече пет години и половина. Също така никой около мен ги няма. Напротив, всички се чувстват далеч по-добре. Провери си вносителите :p
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

румпелщилцхен написа:Не използвах евтини цигари и течност, напротив, познавам вносители и избирах всичко ново.
Не мисля, че е съвпадение, защото, първо никога повече симптомите не се проявиха, и второ, още няколко човека показаха същите признаци като моите. Естествено, и при тях те се изгубиха след спирането на електронките. Даже един познат казваше/извинявм се за цитата/: " От тия глупости не мога да си на**а жената, така се задъхвам!"
Споделям с вас, защото ако можете и тях да махнете ,е най-добре! :hello1:
Не вярвам на нито една дума.
Стотина ел. пушача познавам и никой няма тия симптоми. Вирея във всички ел. форуми и нито веднъж никой не е споделил за тия симптоми. Лично аз съм сърдечно болен и не само, и единствено получавам тахикардия при висок никотин, но на 6мг. съм си супер. Виталността ми е 9 откак съм на ел., а преди беше 7.

Проблема е, че не споменавате, познатите си вносители, техниката и течностите, защото доста народ внася зарад далаверата, без да им пука, какво точно внасят и колко народ могат да затрият или да отвратят.
Аватар
sashogg
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от sashogg »

Причините могат да са най-различни.Не виждам да споменаваш какъв модел изпарител и мод си ползвал,още повече течността,каква е,от къде е,колко е бил никотина,пропилена и глицерина в какво съотношение...Ако си се предозирал с никотин е нормално да имаш подобни симптоми,за това трябва да се интересува човек,с определен изпарител,каква концентрация е нормална.Моя 4,6 годишен опит показва точно обратното,доволен съм и помагам на всеки,който потърси помощ.При някои хора,след 2-3 месеца (т.е. по-късно) започва изичстването на дроба,а то е съпроводено с доста симптоми и докато се изчисти затлачените мръсотии е така.Плащаме си за пушенето толкова години,но след това не би трябвало да има проблем.Вярно,най-добрия начин е да се спрат и цигарите и изпаряването,но за мен варианта с парата е вече хоби и не бих го оставил,а и се чувствам чудесно.
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

sashogg написа:Причините могат да са най-различни.Не виждам да споменаваш какъв модел изпарител и мод си ползвал,още повече течността,каква е,от къде е,колко е бил никотина,пропилена и глицерина в какво съотношение...Ако си се предозирал с никотин е нормално да имаш подобни симптоми,за това трябва да се интересува човек,с определен изпарител,каква концентрация е нормална.Моя 4,6 годишен опит показва точно обратното,доволен съм и помагам на всеки,който потърси помощ.При някои хора,след 2-3 месеца (т.е. по-късно) започва изичстването на дроба,а то е съпроводено с доста симптоми и докато се изчисти затлачените мръсотии е така.Плащаме си за пушенето толкова години,но след това не би трябвало да има проблем.Вярно,най-добрия начин е да се спрат и цигарите и изпаряването,но за мен варианта с парата е вече хоби и не бих го оставил,а и се чувствам чудесно.
Преди 5 години нямаше модове, Сашоне. Батерийка с къв да е карт отгоре, ама и това не е важно. Сигурно е бил пълен с някой менте Деканг набримчен на 52мг. само с пропилен и някакъв блудкав аромат, на незнайна основа. Това не ще те предозира, ами ще те прати при Дедо като нищо. И мен така ме зарибяваха - беше ме шубе да си дръпна и карах на 3 дръпки цял ден. Оплаках се на френд и той ме заведе в Гига. Е оттогава лакомия, майна, нема спиране. Пък за спиране изобщо и дума не може да става. Не искам да спирам.

При мен нямаше чистене на дроба. Нямаше кашлица, отхрачване и пр. Чисто преминаване. Някой може да си помисли, че не съм и пушил, но ако две кутии не са пушене, ми здраве да е. Друг ще реши, че съм пушил кратко време, та 25 години ако са кратко време, здраве да е. Трети ще каже, че съм дърпал Карелия само. Ми синя кутия, плоска с дебели цигари без филтър, френско производство, ако са Карелия, зраве да е.
Ако беше развален асансьора, не се качвах по стълбите, а ходех да спя у кумеца.

Всичкото това го пиша, не за да възхвалявам тоя вид никотиново задоволяване, а за да се похваля, колко съм доволен от това, че успях да се отърва от прангиите, без да си развалям душевният комфорт и без да се лишавам от възможността да съм дракон в човешка кожа.

Друго, което ми дойде на акъла, поради това, че скъп приятел си отиде преди дни.
Всички катаклизми, настъпващи в живота ни, след определена възраст, водят до други такива със здравословното ни състояние. Рязкото отказване от цигари, храни, питиета, не са задължително здравословни.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Отказването на цигарите е доста голям стрес за организма, да. Затова трябва да се спрат веднъж и завинаги, а не както някои ги спират по веднъж в годината.
Изображение
Аватар
румпелщилцхен
Регистриран

Льо написа: Не вярвам на нито една дума.
Стотина ел. пушача познавам и никой няма тия симптоми. Вирея във всички ел. форуми и нито веднъж никой не е споделил за тия симптоми. Лично аз съм сърдечно болен и не само, и единствено получавам тахикардия при висок никотин, но на 6мг. съм си супер. Виталността ми е 9 откак съм на ел., а преди беше 7.
Ако смятате, че плюя по елцигарите принципно, като истински българин - грешите.
Ако смятате, че ще давам акъл и съвети, без да ми ги искат - пак грешите.
Ако смятате, че искам да спрете и елцигарите - да, прави сте, ама това си е въпрос абсолютно на личен избор.
Споделих с вас моят личен опит и спирам дотук! Ама и никой да не ме убеждава, че пълнейки дробовете си с незнайни микстури с несъществуващи в менделеевата таблица елементи, се чувства добре - [-X - олмаяджак, както казват ингилизите... :mrgreen:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, хайде да не говорим на ангро - с миризливките си пълниш дробовете с над 4000 съставки, с електронната цигара с 2-3, мисля да има разлика :booty:
Изображение
Аватар
румпелщилцхен
Регистриран

Mozo написа:Е, хайде да не говорим на ангро - с миризливките си пълниш дробовете с над 4000 съставки, с електронната цигара с 2-3, мисля да има разлика :booty:
:) :)

Прозвуча ми като онзи лаф за басейна, дето в единия ъгъл можеш да пикаеш, ама в отсрещния не! :razz:
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

румпелщилцхен написа:...ще споделя само моят пет месечен опит с тези електронни цигари...
ЩЯХ ДА ПУКНА!
...
Аз пък, като пуших реотаните (така им викам) почнах да получавам видения. Например в четвъртък казвам на комшията - утре ще се напием! И не щеш ли, точно така става! Затуй ги спрях.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
sashogg
Редовен потребител
Редовен потребител

Мнение от sashogg »

румпелщилцхен написа:
Ако смятате, че искам да спрете и елцигарите - да, прави сте, ама това си е въпрос абсолютно на личен избор.
Споделих с вас моят личен опит и спирам дотук! Ама и никой да не ме убеждава, че пълнейки дробовете си с незнайни микстури с несъществуващи в менделеевата таблица елементи, се чувства добре - [-X - олмаяджак, както казват ингилизите... :mrgreen:
Ми как да ти кажа...споделяш опит от 3-5 месеца,на хора с опит от години,че не знам какво целиш всъщност ?
А относно незнайните съставки,дето си поемал с течността,разликата е че ние знаем точно какво поемаме,по простата причина,че сами си ги правим,но изобщо нямам намерение да убеждавам когото и да било.Когато някой поиска помощ,давам я.Лошото на отрицателния опит,като твоя е,че хората пробваха с много кофти хардуер и течности и от там заключиха,че ел.ц. са кофти.Ми не,кофти е избора на евтини течности най вече и некачествена техника.
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

румпелщилцхен написа:
Това си е точно наплюване, в мека степен. След като не се коментира марката течност, силата ѝ, пръчката и изпарителя, то на какво друго да ми прилича.
Влиза сега някой, чудещ се дали да пробва и прочита поста Ви. Ми и аз да съм, ще бегам с писъци и сигурно ще повярвам и на простотията, че вейпането променя ДНК-то. Симптомите за предозиране с никотин са ясни на всички тук, но те не са Вашите симптоми и тези на 5-те човека, Ваши познати. Интересно ми е, от какво са породени, но не ни казвате. Затова и изразих липсата на вяра в писанието Ви.
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Всичко за електронната цигара”