Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Въпрос за samsung Galaxy S6 edge

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Въпрос за samsung Galaxy S6 edge

Мнение от Васил Антонов »

здравейте , отдавна не съм ви писал и се надявам, че не сте забравили колко мил и дружелюбен човек съм :p
Конкретно по темата интересува ме следното нещо скоро си закупих естествено на СТАРО следния модел апарат Samsung Galaxy S6 edge обаче нещо не мога да му направя фактори ресет от фабричните настройки а по стараното е че и предишния собственик не можа защото си е е забравил паролата за Гмайла с който си е регистрирал Самсунг акаунта . И за това сега не може да се логне нов акаунт в самсунг защото за да се направи фактори ресет иска паролата за гмайл акаунта на старият собственик и както се сещате щом той не го знае никой не го знае и сега се чуда как точно да го ресетна без да го бъгна или брикна да му изтрия цялото стара информация за да може да си го ползвам аз . Надявам се че самсунг не е като Iphone където ако си забравиш паролата на акаунта в Апле апарата се закучва Просто ми трябват заводските настройки
Прочетено: 399 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Re: Въпрос за samsung Galaxy S6 edge

Мнение от Kotkata68 »

Васил Антонов написа:здравейте , отдавна не съм ви писал и се надявам, че не сте забравили колко мил и дружелюбен човек съм :p
Не сме забравили нито това, нито и че имаш някакъв личен конфликт с чичко гугъл и не си говорите. :тревожен:
Надявам се, тези клипчета да са отговорът на питането ти:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”