Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Huawei P8 lite блутуут

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Huawei P8 lite блутуут

Мнение от Montoya »

Както си седи свързан с радиото в колата и се изключва сам, включвам го, свързва се, поработи малко и пак се изключва. Същото го прави и когато го свързвам със слушалката.
Дали е някакъв проблем хардуерен или пак нещо софтуерно се е бъгнало.
Зеро ако може да отговори, ще съм му благодарен, ме май имам още месц или два гаранция, да се възползвам ако мога
Прочетено: 598 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Re: Huawei P8 lite блутуут

Мнение от beggginer »

Аз имах такъв проблем със стар Huawei Y300. Правеше го, когато го връзвах с компютъра на Астрата.

(беше преди повече от 5 години; самият телефон издържа до миналата година, докато екранът му спря да реагира на допир и го сгънах на две)
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Montoya написа:Както си седи свързан с радиото в колата и се изключва сам, включвам го, свързва се, поработи малко и пак се изключва. Същото го прави и когато го свързвам със слушалката.
Дали е някакъв проблем хардуерен или пак нещо софтуерно се е бъгнало.
Зеро ако може да отговори, ще съм му благодарен, ме май имам още месц или два гаранция, да се възползвам ако мога
Това отскоро ли е започнало да го прави?
Ако с ресет не се оправи го давай за ремонт - София, ул. Леге № 6
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

От съвсем скоро взе да го прави. Ще му направя един ресет, макар ме ми е доста кофти с индталиранетона приложенията и ако продължава да го прави ще го донеса за ремонт
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Ако имаш повече от едно андроид устройства с общ акаунт: Отваряш гугъл плей - моите приложения и игри - инсталирани (тук проверяваш дали са всичките, защото може да имаш приложения и от други източници) - колекция (тук триеш всичко, което не е на устройството, с което в момента проверяваш). При фабрични настройки, после гугъл сам ще ти предложи да ти инсталира всички приложения на съответното устройство.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”