Както си седи свързан с радиото в колата и се изключва сам, включвам го, свързва се, поработи малко и пак се изключва. Същото го прави и когато го свързвам със слушалката.
Дали е някакъв проблем хардуерен или пак нещо софтуерно се е бъгнало.
Зеро ако може да отговори, ще съм му благодарен, ме май имам още месц или два гаранция, да се възползвам ако мога
Прочетено: 598 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Huawei P8 lite блутуут
Huawei P8 lite блутуут
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Re: Huawei P8 lite блутуут
Аз имах такъв проблем със стар Huawei Y300. Правеше го, когато го връзвах с компютъра на Астрата.
(беше преди повече от 5 години; самият телефон издържа до миналата година, докато екранът му спря да реагира на допир и го сгънах на две)
(беше преди повече от 5 години; самият телефон издържа до миналата година, докато екранът му спря да реагира на допир и го сгънах на две)
- Zeroadhesion
Това отскоро ли е започнало да го прави?Montoya написа:Както си седи свързан с радиото в колата и се изключва сам, включвам го, свързва се, поработи малко и пак се изключва. Същото го прави и когато го свързвам със слушалката.
Дали е някакъв проблем хардуерен или пак нещо софтуерно се е бъгнало.
Зеро ако може да отговори, ще съм му благодарен, ме май имам още месц или два гаранция, да се възползвам ако мога
Ако с ресет не се оправи го давай за ремонт - София, ул. Леге № 6
От съвсем скоро взе да го прави. Ще му направя един ресет, макар ме ми е доста кофти с индталиранетона приложенията и ако продължава да го прави ще го донеса за ремонт
AsusVivoBook17
Ако имаш повече от едно андроид устройства с общ акаунт: Отваряш гугъл плей - моите приложения и игри - инсталирани (тук проверяваш дали са всичките, защото може да имаш приложения и от други източници) - колекция (тук триеш всичко, което не е на устройството, с което в момента проверяваш). При фабрични настройки, после гугъл сам ще ти предложи да ти инсталира всички приложения на съответното устройство.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Сърбия и Huawei продължават да модернизират железопътния и автомобилен транспорт на страната
от Mozo » Сря Юни 25, 2025 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 158 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 25, 2025 11:53
-