Какво е това ли...?! Това е нагледна илюстрация до какви трайни ментални и физически увреждания/говоренето на 33 оборота е само върхът на айсберга/ води тази модна идиотщина, за която между другото, е крайно време да бъде създадена статия в НПК и да бъде квалифицирана като престъпление с особено висок обществен риск, а именно прокламирането и практикуването на вегетарианство, а най-вече на крайната му разновидност веганството под каквато и да е форма. Има и обратна страна на тази преживна тревопасна мания, преди няколко години един френски шарлатанин Пиер Дюкан изтрепа и инвалидизира една камара хора, сред които и маса знаменитости със своята "Белтъчна диета", заради непоправимо увреждане на бъбреците или абсолютният им колапс. Истината е в разнообразието и мярката, другото са глупости, вредни глупости.Diananet написа: Сря Май 23, 2018 21:52 Тази толкова мудно говори, че даже и с превъртане не можах да го изгледам. И какво е това? Готвят на хартия ли?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тук са веселите клипове 2
- Tsurugi
- VIP

Re: Тук са веселите клипове 2
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Абе тия са големи хора, да правят каквото искат, но когато натискат и децата да им следват глупостите, ето тогава е страшно. В Англия едни такива папуняци ги осъдиха. Тук ги галят и се съобразяват в детската градина какво меню да им дават, че да не обидят веганещастниците...

- Tsurugi
- VIP

Офтопик:
剣リナックスをとともに武士
Така, така. Пропускате обаче нещо много важно, колеги. Момичето очевидно злоупотребява с приема на вегетарианска марихуана. Само не е ясно от колко години насам. 
- Tsurugi
- VIP

Възможно е, не съм ѝ светил с ламбата
剣リナックスをとともに武士
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Ето, нагледно, че без мъже не става работата. Ако бях там, девойката щеше да има за какво да се хване и нямаше да падне 
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Пуснете си звука, ако е спрян
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- Tsurugi
- VIP

Мда...

剣リナックスをとともに武士
Ахахахах, така и аз бих направил ама малко по рано 
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Арестуваха жена, изнудвала монаси със секс клипове
от Mozo » Чет Юли 17, 2025 15:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 366 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo